Hvordan virker Retin-A Micro?

06/27/2010 by admin

Hvad er Retin-A Micro?

Retin-A Micro er et aktuelt fløde, der kan bruges til behandling af acne. Det har ikke nogen olie og kan kun fås med en recept. Det bruger høje doser af tretinoin, et vitamin, der er almindeligt anvendt i behandlingen af acne. Da tretinoin i høje doser kan forårsage hudirritation, bruger Retin-A Micro en unik metode til levering kaldes mikrosvampeteknologi systemet.

Hvad er Tretinoin og hvordan virker det?

Tretinoin er syre form af vitamin A. Det er også kendt som all-trans retinoid syre (ATRA). Det er almindeligt anvendt til at behandle en række hudsygdomme, herunder acne vulgaris og keratose pilaris. Tretinoin virker ved at regulere vækst af hudens celler. Tretinoin hjælper hud celler vokse og reparere sig selv. Det kan også hjælpe langsom ældningstegn på huden samt maskering strækmærker. En af farerne ved hjælp af høje doser af tretinoin er, at det kan forårsage tørhed og øget følsomhed af huden, hvor det anvendes. Det kan også øge risikoen for solskoldning, så ekstra pleje bør træffes for at beskytte de berørte hud mod solen. Irritation kan også forårsage hud til at tynde midlertidigt.

Hvordan virker mikrosvampeteknologi System arbejde?

Fordi tretinoin kan irritere huden, anbefales det generelt at gradvist øge dosis for at minimere disse virkninger. Retin-A Micro bruger mikrosvampeteknologi system, som bruger mikrokugler. Disse mikrokugler er lavet af polymerer, som holder tretinoin. Denne teknik giver mulighed for en høj mængde af tretinoin der holdes i reserve, men lader huden absorbere det lidt efter lidt i sit eget tempo. Dette hjælper med at forhindre irritation og betændelse i huden. Mikrokugler bo på hudens overflade og fjernes når det ramte område er vasket. Mens Retin-A Micro ligner en creme, er det virkelig en gel med mikrokugler suspenderet i det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com