Kosttilskud, der udløser Theta hjernebølger

08/01/2011 by admin

Kosttilskud, der udløser Theta hjernebølger

Når vi dagdrømme eller nikker til at sove, træder vi den fredelige "theta" brainwave stat naturligt. Der er flere naturlægemidler kosttilskud, der udløser theta brainwave stater og bruges til at behandle en række stress-relaterede lidelser, fra søvnløshed til angst og mild depression.

Perikon mod Depression

St. John's wort vokser vildt i mange vestlige stater i USA og i dele af Europa. Det har været brugt som en husråd for tusinder af år.

Hvordan St. John's Wort virker

Den aktive ingrediens i denne urt, hypericum, ligner ingredienser i findes i syntetiske antidepressiva. En af konsekvenserne er at øge theta brainwave aktivitet.

Valerian Root for angst og søvnløshed

Baldrianrod kommer fra en flerårig plante, Valeriana officinalis. Den vokser vildt i hele Europa, hvor jorden er fugtig. Baldrian rod ekstrakter har været brugt i europæiske kulturer i århundreder til at behandle søvn og nervøse lidelser.

Hvordan baldrian arbejder

Baldrian arbejder kemisk af bindende benzodiazepin-receptorer i hjernen. Denne handling producerer virkninger svarende til Valium og andre syntetiske beroligende midler, men er mildere og ikke-vanedannende i baldrian. Øget fredelige alpha og theta bølger er bivirkninger af denne kemiske handling.

Kava Kava for søvn og angstlidelser

Kava Kava vokser naturligt i Polynesien. Fijisk og andre sydlige Stillehav kulturer bruger det i religiøse ritualer og tribal politiske transaktioner. Det har et dybt beroligende og beroligende effekt på sindet.

Hvordan Kava Kava virker

GABA (Gamma Amino smørsyre) er en vigtig neurotransmitter hjælper hen til aktivere theta og delta hjernebølger. Kava Kava hjælper aktivere GABA. EEG undersøgelser viser markante stigninger i theta og delta brainwave aktivitet i emner under indflydelse af denne urt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com