Antibiotisk behandling af fodsår

08/04/2011 by admin

Når du lider af en fodsår, er det sandsynligvis en af to fælles sorter. Først betragtes som et arterielle sår, der udvikler sig ud af en blokering langs en arterie i din mund. Andet er en neurotrope ulcus, der danner på ethvert pres punkt på eneste af din fod på grund af en komplikation til diabetes. Uanset årsagen er disse sår udsat for infektion, ofte gør en antibiotisk behandling en nødvendig del af healing.

Behandling med antibiotika

Da enhver form for pause i huden er sårbare over for bakterier, kan det være nødvendigt at indarbejde din pleje regime for en fodsår antibiotika. Men disse antibiotika er ikke den eneste kursus i behandling for denne tilstand; selv om de fleste tilfælde af inficerede fodsår vil omfatte et kursus af oral antibiotika, skal du også integrere andre behandlinger i din daglige rutine.

Hvis en fodsår er blevet smittet, vil du højst sandsynligt blive ordineret en mundtlig antibiotikum, såsom dicloxacillin, amoxicillin og clavulanat, nafcillin eller ampicillin og sulbactam, baseret på typen af bakterier plager sår. En kultur er taget fra såret til at afgøre, hvilken type af medicin vil rydde op infektionen. Medicin af denne type ikke kun dræbe de udenlandske patogen, men også forhindre vækst af bakterier.

Adjungeret Antibiotikakure

Mens du tager den daglige antibiotikum, skal du også anvender, hvad der kaldes "adjungeret antibiotika behandlinger." Af alle disse adjungeret behandlinger, at holde området rent og tydeligt af vragrester er sandsynligvis det vigtigste, så vask ondt (såvel som den omkringliggende hud) i varmt, sæbevand vand. Sørg for, at sæbe du bruger er blid. Sæbe formuleret til spædbørn er nok bedst, men lægen kan have en anden anbefaling, så brug uanset mærke, han foreslår. Daglig vask sikrer, at alle døde hudceller fjernes, infektionen ikke har en chance for at forværre og antibiotika er effektiv i at befri dit system af bakterier. Når foden er ren, grundigt DUP det tørt område.

Når området er fuldt tør, wrap foden i en antimikrobiel dressing. Antimikrobielle bandager blot yderligere beskytte ikke foden mod bakterier, men de kan faktisk dræber de bakterier, der har inficeret ømme. Mange af disse forbindinger indeholder antibiotika inden for selve materialet, hvilket gør det en vigtig del af din behandling med antibiotika. Dressing bør skiftes hver dag, så tal med din læge om at få nogle antimikrobiel gaze til at klæde såret.

Derfra er der blot glide på en kompression strømpe til at sikre korrekt omsætning med foden støtte i healing og nyttiggørelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com