Hvordan til at tabe sig efter at have en Baby

06/21/2010 by admin

At have en baby er en vidunderlig tid i dit liv, men effekterne graviditeten kan forlade på din krop kan være ødelæggende. Vi alle se, hvordan disse Berømtheder tabe alle og iført bikini uger efter fødslen, og vi tror, hvorfor ikke kan der være mig? Nå, tager det en masse arbejde og dedikation, det er helt sikkert!

Instruktioner

• Hver graviditet er forskellige og mængden af vægten hver person får, og hvor hun får vægten varierer fra den ene til næste.

Du vil være sikker på, at du mister vægten en sund og sikker måde. Ellers kan du genvinde det okay. Crash slankekure aldrig værker! Du mister vægt og derefter det kryber tilbage op på dig, så pas på et hurtigt fix! Den bedste måde at tabe sig efter en baby er den gode gamle gammeldags måde... Kost og motion.

• Selvfølgelig du tabe sig straks når barnet er født, og en vis mængde af vægt vil normalt naturligvis kaste ud så godt. Amning er en fantastisk måde at fremskynde din vægt miste så godt. Det er bevist, at amning sender visse hormoner skal kroppen for de første 12 måneder efter fødslen, der hjælper din livmoder, gå tilbage til sin pre-graviditet form.

• Det gennemsnitlige beløb en kvinde gevinster under hendes graviditet er mellem 25-35 pund. Når hun føder er den normale mængde, der er ofte skur 12 til 15 pounds. Så det efterlader de uønskede pounds til at kæmpe med. Selv om dette er bare skønnede gennemsnit for vægtøgning, der personligt jeg var vejen over!

Der er forskellige programmer, som du kan tilmelde dig for bistand f.eks Weight Watchers, Nutri-System, Jenny Craig, osv. Disse programmer er nyttigt for moms, der lever en travl livsstil og disse dage, der stort set omfatter os alle!

• Den bedste måde at tabe, efter barnet er at forblive raske hele din graviditet i en ideel verden! Spise sundt og få masser af aktiviteter til at holde dig aktiv. Walking og andre øvelse, der er sikre, når du forventer. Hvis du ikke får for meget vægt i hele din graviditet være der ikke meget at tabe efter baby er her.

Din kost spiller en vigtig rolle i vægt miste og vægt gevinst. Så er her nogle nyttige tips til at hjælpe med at tabe sig og spise sundt...

• Her er nogle nyttige tips til at tabe den sikker måde...

Stoppe med at spise sukkerholdige fødevarer. Bare droppe sukkeret fra din kost kan hjælpe dig tabe sig hurtigt. Sørg for at du holde sig væk fra det hele sammen, hvis du ønsker at tabe sig hurtigt. Det betyder ingen sukker i kaffen på dine korn, eller spise slik bar!

Skar carbs fra din kost. Kulhydrater bliver til sukker inde i vores krop og gør dig beholde kropsvægt og fedt. Udelade kulhydrater fra din kost kan hjælpe dig drastisk drop de uønskede pounds. Disse dage er der mange alternativer til kost uden kulhydrater, der er velsmagende og nærende. • Stigning fiber i din kost.

Indarbejde frugter og grøntsager i din kost.

Kontroller, at du spiser din mejeri elementer. Du kan vælge at have lav fedt eller endog fedt gratis mælk og yoghurts.

Se din portionsstørrelser! Mange mennesker har intet begreb om mængden af mad, hey skal spise. Her er nogle nyttige tips om portionsstørrelser...3 ounce af kød, fisk, kylling, osv er på størrelse med en kvindes hånd eller et dæk af spillekort.En ounce af ost er omkring nummer i din tommelfinger.En teske smør er den på størrelse med din tommelfinger tip.Lære de korrekte dele, som du bør indtage kan forbedre din vægt miste. • Ophold aways fra stegte fødevarer.

Se kalorierne. De tæller når du forsøger at tabe. Holde sig til en kost inden for et bestemt interval af kalorier forbrug ideel for dig. Naturligvis ønsker du at tilføje øvelse til din daglige rutine, når det er muligt. Det kan være svært i begyndelsen, siden har en ny baby er så meget arbejde, så tag det roligt og husk at ikke flytte den til hurtigt. Lyt til dine læger rådgivning og ikke overdrive det! Tage sig af dig selv og din baby og fokus på sundhed i jer fyrene før noget andet!

• Det første år er en stor forandring for dig og din baby, så styre, hvor du kan. Tage det roligt og bare se hvad du putter i munden. Holde sig til en sund kost og motion når du kan. Indarbejde baby aktiviteter, du kan gøre for at obligation med baby samtidig være aktive.

Ikke stress dig ud om et par pounds her og der. Kig på din lille baby og se det mirakel, som din krop har oprettet. Så giv dig selv en pause! Du lavet dette lille mirakel og det var det hele værd!

Tips & advarsler

  • Vær ikke hård ved dig selv
  • Nyd din nye baby
  • Tale med din læge for at få OK for at begynde en kost, især hvis amning

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com