1500 kalorieindhold kost måltid planer

08/29/2011 by admin

1500 kalorieindhold kost måltid planer

Når det kommer til at tabe sig, er det magiske tal 1.500--1500 kalorier som daglige mål for dit indtag. Mens nogle af os, der anvendes til at forbruge mere end 3000 kalorier om dagen, der kan virke skræmmende, er det faktisk nemmere end du måske tror. Nøglen er planlægning fyldning, sund, lavt kalorieindhold måltider.

Morgenmad

Morgenmad er den vigtigste måltid på dagen. En sund morgenmad kan give mental fokus og energi til at bære os gennem vores dag. For dem i en fart, kan en frugt smoothie lavet af hytteost, ananas juice og frosne frugt gøre en påfyldning måltid på flugt. Dem med mere tid kan vælge at have en vegetabilsk omelet, lavet med æggehvider, løg, champignon, tomater, grøn peber og fedtreduceret ost og kogt i en fedtfattig olie som olivenolie.

Frokost

Frokost er typisk lettere billetpris, som salater og sandwicher. I overensstemmelse med nutidens travle hverdag, er det ofte spist på flugt. Eller du kan vælge at have "planlagte overs." Det væsentlige, rester af uanset hvad du havde til middag aftenen før, forudsat at det var sundt. En god fedtfattig version af en æggesalat indebærer kombinerer hytteost, kogte æg, Dijonsennep og hele hvede kiks. Eller du kan vælge en forfriskende version af et apple salat ved at kombinere æbler, selleri, citronsaft, reduceret fedtindhold cheddar ost, en spiseskefuld af fedtfattig mayonnaise, salt og peber og salat blade. Endelig, du kan skære carbs helt med en Tyrkiet salat wrap. For at gøre dette wrap, spredt Dijonsennep og to spiseskefulde reduceret kalorieindhold mayonnaise over salatblade. Top med skiver af fedtfattig Tyrkiet deli sandwich kød, reduceret fedtindhold cheddar ost, tomater, spirer, revet rødkål og rødløg.

Middag

Fordi de fleste mennesker er hungriest på middag tidspunkt, har middag typisk været den største måltid. På grund af dette, har traditionelle middage bestod af en hovedret og flere side elementer. For at holde kalorier, skal du overveje nul-kalorieindhold grøntsager som side elementer, såsom grønne bønner, dampet broccoli eller en salat med citron juice dressing. Væsentlig supper som ratatouille, en tomat grøntsagssuppe, der betragtes som "bonde billetpris" i Frankrig, gør et godt, fylde entree. Andre valgmuligheder omfatter folie-indpakket fisk og grøntsager, stir fry med grøntsager og kylling bryst eller magert oksekød eller spaghetti at bruger hvede pasta, lav-carb sauce og magert kød eller kalkun pølse.

Snacks

Når du planlægger en reduceret kalorieindhold kost, er det vigtigt at medtage snacks hele dagen. Snacks kan hjælpe du føler dig mindre sulten mellem måltiderne og hjælp du undgå fristelsen til at snyde på din kost. God snacks kan omfatte reduceret kalorieindhold ost med lavt fedtindhold hvede kiks, ris kager spredes med to tablespoonfuls af jordnøddesmør eller gulerod sticks parret med to tablespoonfuls af humus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com