Hvilken tandpasta Whitens bedste?

08/27/2011 by admin

Tandblegning produkter er blevet en kæmpe industri, som flere og flere mennesker vil lyse, hvide tænder. Der er et par måder at få hvidere tænder. Det dyreste er at have dine tænder bleget på en tandlægeklinik. Der er også tandblegning kits, der omfattede en pasta du male på hver tand og overnatning kridtning strimler. Men en af billigste måder at få hvidere tænder er at bruge en tand-kridtning tandpasta.

Typer

"Forbruger rapporter" magasin noter at tænder-kridtning tandpasta er virkelig plette flyttefirma snarere end produkter, der lysere farven på tænderne. En type af tandpasta styrer tandsten, som er de hærdede mineralforekomster, der kommer fra madrester og bakterier. Disse tandpastaer fjerner de brune og gule pletter forårsaget af tandsten. Mange tand-kridtning tandpastaer indeholder hydrogenperoxid, et blegemiddel.

Funktion

Tandpasta kan fjerne små pletter på tænderne på grund af sine slibende kvalitet. Nogle tandpastaer er mere slibende, og så er i stand til at fjerne flere af pletterne. Stadig indeholder andre tandpastaer hydrogenperoxid, et blegemiddel. Mængden af hydrogenperoxid i tandpasta påvirker også, hvor meget tænderne whitened. Hydrogenperoxid i tandpasta varierer fra 10 til 22 procent. Bruge kridtning tandpasta på samme måde du bruger enhver tandbørste--sætte tandpasta på børste og børste for omkring 2 minutter.

Forebyggelse/løsning

I omfattende sammenligning test af snesevis af tandpasta, betragtes Ultra Brite avanceret kridtning toppen kridtning tandpasta. Denne billig tandpasta er fremragende til at fjerne pletter. Ultra Brite har fluorid til at beskytte mod huller i tænderne. Det har også en kontrol af tandsten agent. To andre tandpastaer, der gør et godt stykke arbejde for at fjerne pletter er Colgate Max Fresh og Colgate lysende, som begge er dyrere end Ultra Brite. Begge disse tandpastaer indeholder også fluor. Colgate-Palmolive fremstiller alle tre af disse kridtning tandpasta.

Fordele

En af fordelene ved hvidere tænder er muligheden for bedre selvværd. Når utiltrækkende pletter fjernes fra tænderne, folk føler sig bedre om sig selv og er mere villige til at smile. Folk kan føle sig bedre om deres generelle udseende, hvis de ikke skjuler deres tænder eller skammer sig over farven på tænderne. En anden fordel er de tilsatte ingredienser, der hjælper med mundhygiejne. Tænder-kridtning tandpasta ikke bare hvidere tænder - de også hjælpe med at holde tænderne og tandkødet ren og ånde frisk.

Overvejelser

Ifølge WebMD, kan "kridtning tandpasta lysne din tand farve af om en skygge." Whitening teknikker anvendt i tandlægens kontor kan lysne tænder op til otte nuancer. Derfor er tænder-kridtning tandpasta godt for en mild tandblegning effekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com