Hvad dækker en godtgørelse Plan?

08/30/2011 by admin

En godtgørelse plan er en fælles form for sygeforsikring. Fordelene ved denne plan omfatter dens fleksibilitet og mulighed for at vælge din egen læge og hospital i stedet for at være begrænset til udbydere inden for planen. Med en godtgørelse plan er forsikringstagere gratis at modtage deres sundhedstjenester, hvis og når de vælger. Denne politik er attraktiv at enkeltpersoner, der rejser ofte og muligvis dækning uden for hjemmet, såvel som enkeltpersoner lider af en alvorlig kronisk sygdomstilstand. En godtgørelse plan er en af de dyreste medicinsk sygesikring muligheder, hvilket normalt betyder en højere præmie og mere papirarbejde for dig. Der er tre former for godtgørelse planer enkeltpersoner kan vælge.

Almindelige dækningsområder

Godtgørelse planer typisk betale for besøg hos din læge og hospital stays samt medicinske tests og recepter. Check-ups, bækken eksamener, vaccinationer og andre forebyggende plejetjenester kan ikke dækkes.

Grundlæggende sundheds-forsikring

En godtgørelse plan mulighed er grundlæggende sygesikring. Denne politik dækker udgifter til hospital værelse og pleje og nogle hospitalstjenester, herunder røntgenstråler og ordineret medicin. Denne dækning også betaler for nogle lægebesøg og kirurgi omkostninger.

Store medicinske forsikring

Major ansvarsforsikring dækker udgifter til dyre sygdomme eller skader, samt udgifterne til langtidsbehandling. In-patient og ambulant udgifterne er også omfattet af denne politik.

Kaskoforsikring

Samlet godtgørelse forsikringspolicer kombinere både grundlæggende og større medicinske dækning i ét plan. Omkostningerne ved denne politik varierer afhængigt af dækning ønskes. Enkeltpersoner interesseret i denne type af forsikringspolicen bør tjekke med deres forsikringsselskab til at bekræfte de har både grundlæggende og større medicinske beskyttelse dækning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com