Sådan Plan Hospital byggeri

09/03/2011 by admin

Sådan Plan Hospital byggeri

Bygge et hospital er en stor virksomhed. Disse store, mangesidede bygninger omfatte ofte patientpleje faciliteter, operationer og kontorområder. De specifikationer et hospital skal opfylde afhængige afdelinger de har, som kan omfatte skadestuer, rehabilitering faciliteter, in-patient og ambulant enheder og meget mere. De fleste hospitaler har brug at levere parkering for patienter og deres familier--parkeringsfaciliteter er ofte tæt på det samme areal som hospitalet selv. Alle disse faktorer påvirke udformningen af hospitalet og skal tages i betragtning ved planlægningen. Opførelse af et hospital kan tage år at færdiggøre.

Instruktioner

• Sammensætte et team til at administrere planlægningen. Omfatter civile og strukturelle ingeniører, byplanlæggere, landskab specialister, økonomiske specialister, community-medlemmer, og vigtigst, læger, sygeplejersker og andet personale, der har erfaring arbejder på hospitaler. Folk, der har erfaring planlægger et hospital og dem, der har arbejdet på et hospital før vil give værdifulde oplysninger til dig om hvad der fungerer bedst i patient-pleje omgivelser. Involvere medlemmer af Fællesskabet på et vist niveau, som de vil være dem ved hjælp af hospitalet, efter at det er bygget. Denne planlægningsgruppen er grundlaget for projektet--medlemmer bør arbejde sammen om fra starten og i hele processen. Planlægning alene, fra den indledende fase til den dag, du bryde jorden, kan tage et år eller mere at fuldføre.

• Notér målsætninger og mål for dette projekt. Sørg for, at detaljer hvorfor du starter på dette projekt, hvad du håber at opnå, det budget, du har og de roller og ansvar for hvert medlem af holdet. Sørg for at alle teammedlemmer kender hvad de skal gøre for at gøre dette til en succes. Sammensætte en tidslinje for projektet, herunder når det vil være afsluttet. Skitsere klare milepæle og hvem der er ansvarlig for hvad.

• Forskning steder at finde en egnet en for hospitalet. Finde et sted i nærheden af en hovedvej, for nem adgang af udrykningskøretøjer og patienter. Overholde kravene om tilgængelighed, som angivet af amerikanere med handicap Act og den ensartede føderale tilgængelighedsstandarder. Hospitaler udvide ofte, så find et websted, der giver mulighed for yderligere udvidelse i fremtiden. Hvis du vil starte, ser online på real estate agentur hjemmesider for at finde store stykker af jord i nærheden af hvor du ønsker at opbygge. Derefter mødes med ejendomsmæglere i person og hver potentielle websted. Nedskrive den fordele og ulemper ved hver arbejdsplads, under hensyntagen til de mål og målsætninger du tidligere skrev ned. Holdet mødes og beslutte på et websted.

• Leje en arkitekt til at designe planerne. Har planlægningsgruppen give arkitekt med en liste over afdelinger og skitseret flow diagrammer, der klart viser strømmen af hospitalet. Overveje størrelsen af webstedet, nærhed til veje og udgange, og de afdelinger, der skal medtages. Fortælle arkitekten hvad afdelinger skal være i nærheden af hinanden. Kontroller, at arkitekten klæber til bygning og brand koder, når du udformer. Sammenlign planer til dine mål og målsætninger.

• Møde med arkitekt til at bestemme de generelle leverandører du vil byde på dette projekt. Har arkitekten hverve bud. Overveje erfaring og pris, når de beslutter på en hovedentreprenør.

Tips & advarsler

  • Tror ikke det vil ske natten--et projekt dette store tager uger af planlægning.
  • Være fleksibel i din tankegang - tilpasse sig ændrede omstændigheder

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com