Hvordan virker en Appetit Suppressant arbejde?

08/07/2011 by admin

Hvordan virker en Appetit Suppressant arbejde?

Definition og funktioner

En appetit suppressant er en form for en kost pille. Det gør en person føler sig fuld efter at have taget en fastsatte beløb. En dieter vil føle sult og tørst relief, hvilket gør det lettere at undgå for meget faste og flydende indtag. Det hjælper folk tabe på grund af fald i appetit eller interesse i at spise.

Typer

Der er to hovedtyper af appetit suppressants rådighed i markedet for folk, der gerne vil gå på en diæt, ved hjælp af denne metode. Man er typen over-the-counter (OTC) af appetitnedsættende midler, som er den type, ikke ville du behøver en recept fra en læge. Disse appetit suppressants indeholder planteingredienser og er tilgængelige via et apotek apotek eller kost forsyning butikker. Den anden er den foreskrevne form for appetit suppressants, som ville kræve en recept fra en læge. Det er vigtigt, at en dieter til at udføre yderligere forskning i forbindelse med ingredienser af piller, ordineret eller ej. Finde ud af kliniske resultater og mulige bivirkninger.

Anvendelse af

For at tage en appetit suppressant, bør dieter følge vejledningen på flasken eller som foreskrevet af lægen. Generelt bør man ikke tage appetit suppressants mere end tre gange om dagen. Normalt, dieters tage en pille en time før hvert måltid og bør tage det med en tom mave at få den fulde effekt. Nogle læger råd mod tager appetit suppressants om natten, fordi de kan forårsage søvnløshed. Generelt, bør en dieter kun tage appetit suppressants op otte til tolv uger på det mest.

Advarsel

En dieter bør tage agt på advarselsmærkater eller strenge instruktioner foreskrevet på flasken eller af den ordinerende læge. Det er vigtigt for dem, der har en form for sundhedsmæssige betingelser at konsultere først med deres behandlende læger før du tager nogen appetit suppressants, især disse over-the-counter typer. Personer med forhøjet blodtryk, glaukom, diabetes, thyreoidea-og nyreproblemer bør tage ekstra forholdsregler. Kvinder der er gravide eller ammer bør ikke tage appetit suppressants. Man bør sikre holde flasken utilgængeligt for børn, så de ikke ville indtage dem. Hvis tilfældigvis et barn ved et uheld indtager en, kalde nødsituation eller 911 lige bortrejst. Som med de fleste medicin, bør dieters ikke drikke alkohol, når du tager appetit suppressants.

Bivirkninger

Der er nogle bivirkninger forbundet med at tage appetit suppressants. Bivirkninger varierer fra person til person, baseret på hver enkelt sundhedsmæssige betingelser. De almindelige bivirkninger omfatter men ikke begrænset til, søvnløshed, nervøsitet, rastløshed, hurtig hjertebanken og svimmelhed. Mennesker diagnosticeret med hjerte betingelser bør undgå at bruge appetitnedsættende midler for at undgå komplikationer. Der er også en risiko for afhængighed og narkotikamisbrug, hvis en dieter tager mere end den nødvendige dosis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com