Hvordan til at genopbygge indre udrensning

01/14/2012 by admin

Hvordan til at genopbygge indre udrensning

Gør en rense kan fremmane billeder af modeller og filmstjerner. Men udfører en detox på kroppen er en sund praksis, som alle kan prøve, uanset din berømthedsstatus. En intern Rens betyder ikke sulte dig selv på en popsmart kost, men lytter til din krop og udrensning din kolon af affald, der kan have været bygning i år. En kolon rense kan forbedre din fordøjelse, rydde op i huden og endda hjælpe dig tabe.

Instruktioner

• Tag en udrensning supplement. Der er mange på markedet. Kigge efter en, der er rig på næringsstoffer og vitaminer til at støtte dit system, mens du rense. At tage et supplement er en god måde at starte en indre Rens, men sikre du supplere med andre trin som sund kost og motion. Krydderurter i et supplement vil støtte kroppens naturlige udrensning, ikke udføre hele rense for dig.

• Øvelse, men vær blid med dig selv. Fordi du vil ændre fra din sædvanlige kost af tungere fødevarer, er det bedst at tage lys gåture og gøre mild strække frem for anstrengende motion. Bevægelse vil hjælpe kroppen skille sig af toksiner i tandem med de andre trin i din udrensning regime.

• Drik masser af vand og spise sunde fødevarer. Nogle mener, at sulte dig selv og drikke kun ren frugtsaft er nøglen til at rydde op i dit system. Andre mener, at spise fire eller fem små, sunde måltider om dagen under en rense er acceptabel. Det vigtigste er at lytte til din krop. Det er normalt bedst at undgå fødevarer med store mængder af hvede, sukker, koffein, mejeriprodukter, gluten, alkohol og konserveringsmidler. I stedet Spis friske frugter og grøntsager, brune ris, urteteer, soja eller ris mælk, nødder, frø, bønner og andre korn som hirse og boghvede.

• Har et kursus i lymfedrænage massage. Hvis du er parat til at uddele lidt ekstra kontanter, er disse værd at investeringen. En lymfe massage hjælper med at regulere lymfeknuder--hvad nogle kalder "kroppen er VVS-system." Restimulating system gennem massage hjælper med at fjerne overskydende væske, metaboliske affald og giftstoffer fra kroppen; transporterer næringsstoffer til cellerne; og øger metaboliske effektivitet, ifølge hjemmesiden BalanceTheClinic.com. Massagen er specielt effektivt, når efterfulgt af et kolon.

• Har en Colon. Igen, dette er noget, der kan have en forholdsvis høj pris, men kan være værd at investeringen. Tanken om at have rør placeret i du er ikke den mest trøstende tanke for de fleste mennesker, men hvis du ønsker et langsigtet resultat, kan det være det værd. Kigge efter klinikker med højt uddannede medarbejdere, der gør du føler dig tryg. En Colon anbefales især efter et kursus i lymfedrænage massage. Begynd med et kursus på tre, og vedligeholde med en Colon hvert år eller to, afhængigt af din livsstil og kost vaner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com