Hvordan til at identificere vand Skarntyde

01/04/2012 by admin

Vand Skarntyde er en af de mest giftige planter i USA. Nogle gange forveksles med pastinak, endda flere bid af vand Skarntyde kan dræbe et menneske. Rødderne er særligt giftige på alle tidspunkter, men Bladene mister nogle toksicitet, når de tørrer. Læs videre for at lære at identificere vand Skarntyde.

Instruktioner

• Hold øje med skarntyde i våde eller fugtige områder som sumpe, våde områder og langs vandløb. Anlægget generelt vokser fra tre til seks fod høje og det er en flerårig plante.

• Genkende de plantearter, der ligner vand Skarntyde for at forhindre utilsigtet indtagelse af denne giftige plante. Vand Skarntyde ligne vand pastinak, vild gulerod (Queen Anne's lace) og andre medlemmer af familien persille. Vær forsigtig ved håndtering af enhver art, som kan være vand Skarntyde.

• Ur til planter med et lilla skær stilken. Mange vand Skarntyde planter vil have denne farve, men er afhængige ikke af denne identifikation alene. Farven kan være broget eller en dækkende farve. De er normalt glat, stout og hellige.

• Undersøge blade og blomster. Vand Skarntyde blomster er små og hvide. Hver blomst har fem kronblade og fem støvdragere. Kronbladene har også indskåret tips. Bladene er alternative sammensatte og har påpeget foldere. Venerne i sidste blad ende på hak mellem tænderne. Undertiden er bladene farvet røde.

• Grave op rødderne forsigtigt så ikke at frigøre nogen af toksiner i vand eller andre nærliggende områder. Omhyggeligt split roden. Vandrette kamre hvor stilken tiltræder roden identificere planten som vand Skarntyde. Gøre dette meget nøje, da giften kunne komme ind i blodbanen fra en åben klippe eller sår på kroppen. Bær beskyttende tøj og vask dine hænder og krop straks hvis du vælger at håndtere vand Skarntyde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com