At blive en ægdonor efter en alder af 33

10/29/2011 by admin

At blive en ægdonor efter en alder af 33

Introduktion

Mange kvinder over en alder af 33 udtrykke et ønske om at donere deres æg, enten at hjælpe andre, eller blot for penge involveret. Uanset deres motivation er der et væld af grunde til, hvorfor de er afskåret fra lave altså. Dette kan forstyrre den potentielle donorer, men med udbetalingsgrænse beløb for et æg bliver så høj, fertilitetsklinikker har brug at maksimere deres resultater. Men hvis en kvinde ikke er interesseret i erstatning, kan hun stadig kunne donere sine æg til andre reasonn.

Alder

En af de vigtigste grunde til kvinder over en alder af 33 ikke er i stand til at donere deres æg har at gøre med en alder af æggene. Før en kvindelige baby er født har hun allerede millioner af ocytes (de celler, der modnes til æg). Når barnet er født, vil mange af disse ocytes affald væk. Når barnet rammer puberteten, vil hun sandsynligvis har omkring 300.000 ocytes, og de hormoner, der er nødvendige til at modnes ocytes i levedygtige æg. Som kvinden aldre, begynder æggene at degenerere indtil hun rammer overgangsalderen, hvor der vil være meget lille chance for at eventuelle resterende æg bliver levedygtige. Dette efterlader fertilitetsklinikker et meget lille vindue mellem 20 og 30 til at udtrække en levedygtigt æg. Efter 33 mindsker chancen for en kvindes æg overleve udpakningen så stærkt at det ikke er værd at invasionen af kvinden, og heller ikke omkostningerne ved donation til klinikken til at fortsætte.

Genetik

En anden grund til ikke at tillade ægdonation efter en alder af 33 er genetik. Som æg inde i dig alder og udsættes for mange toksiner, vi indånder i hverdagen, chancerne for den udpakkede æg danner i et barn med en genetisk lidelse stigning. Dette sker, når det befrugtede æg har problemer med dividere dens celler korrekt. Den mest almindelige aldersrelaterede genetisk sygdom set i disse tilfælde er Down syndrom. Dette betyder ikke, at ethvert barn født af en kvinde ældre end 33 vil have Downs syndrom. Det betyder blot, at risikoen bliver alt for høj for fertilitetsklinik til at acceptere en donation fra en ældre kvinde.

Sygdom

Selvom næsten alle fertilitetsklinikker ikke vil tillade dig at donere æg for penge efter en alder af 33 år, er der andre måder at donere æg uden at blive kompenseret. En af de mest almindelige gange dette sker er med kræftpatienter. Kemoterapi kan resultere i infertilitet for de patienter, der gennemgår processen. På grund af dette vælger nogle kvinder at få deres æg udtrukket før kemoterapi, bare i tilfælde af barnløshed resultater. Dette tillader dem at bruge deres egne æg for fertilitetsbehandlinger, når de er gået i remission. Der har endog været tilfælde, hvor en mor donerer sine æg for barnet at bruge senere i livet. Dette kan ske, når barnet er født med sygdomme som Turner syndrom, som kan bringe på overgangsalderen og infertilitet i en tidlig alder.

Videnskab

Selv om kvinder i USA ikke kan i øjeblikket donere deres æg til videnskab på grund af strenge stamcelle love, kan kvinder i Storbritannien. Den nye lovgivning, spidsen af Storbritanniens Human befrugtning and Embryology Authority, tillader kvinder at donere deres æg til videnskaben. I mange tilfælde kan de endda være kompensation for deres donation. Dette har skabt megen polemik på grund af den aktuelle stamcelle debat, men er stadig en levedygtig mulighed for kvinder, der bor i Storbritannien.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com