Historien om EKG maskiner

07/10/2010 by admin

Elektrokardiogram (EKG) blev udviklet i begyndelsen af 1900-tallet som opfindelser fra Aloysio Luigi og Willem Einthoven fra de to forrige århundreder. EKG læser de elektroniske impulser i hjertet at optage arbejdet i hver ventrikel og kammer.

Hjertefunktion

Venstre side bringer blodet fra lungerne og pumper udad. Den højre side indtagelse blod fra resten af kroppen og pumper det til lungerne.

Tilstande

De almindelige indstillinger på et EKG er skærm tilstand for lav frekvens bølger og diagnosticeringstilstand for høj frekvens.

Fører

Forbindelsen skal være på områderne håndled, ankel, lår og bryst for ordentlig aflæsninger.

Rytme (sinusbølge) analyser

Der er seks bølger analyseret: P bølge dikterer sinusrytme og PR kan angive blokeringer, atrieflimren skade og takykardi. QRS giver aire arrthymias, hypertension og hjertet, mens ST fortæller om hjertet, ishemia og falske negativer. Endelig, T-bølge bygger på ST med Wellens' syndrom og U bølge er små, refererer til den papillærmusklerne, digitalis og QT-syndrom, at nævne nogle få.

Historie

I 1794, blev Drejespoleinstrument, en maskine, der sanses elektricitet, opfundet. Senere i 1849 vil Rheotome blive tilføjet for at skifte målt aktuelle. Julius Bernstein gjorde det så prøveudtagninger kunne traeffes med forstærkninger til de nuværende maskiner. Lippman opdaget den kapillær electrometer i 1872. Waller fundet hvordan man kan optage aktuelt i de senere år. Einthovenkrateret, udviklede i 1903 en bedre model. Endelig i 1920 opfundet GE strap-on elektroder.

Fordele

Hjerteanfald, arytmi, hypertension og andre hjertesygdomme kan være fundet og spores af EKG.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com