Hvordan man forebygger øre skader fra høje lyde

01/24/2012 by admin

Hvordan man forebygger øre skader fra høje lyde

Lyde af enhver type kan forårsage permanent skade på ørerne, hvis de bliver for højt. Uanset om det er musik eller artilleri støj, vil noget over 85 decibel (dB) ødelægge de skrøbelige strukturer af øret og forårsage høretab. Skaden kan opstå øjeblikkeligt eller over flere timer efter ubeskyttet eksponering. Pas på: når hørelsen er tabt, kan det aldrig komme tilbage..

Instruktioner

• Har dine ører tjekket af en professionel. Hvis du har en tendens til, at ørevoks oprustning er det afgørende at få dine ører tjekket og renset af din praktiserende læge eller praktiserende læge. Ellers er der en stor risiko at ørevoks vil få påvirket dybt i øregangen med brug af ørepropper. Dybt påvirket ørevoks er skadelige for øret og meget smertefuld at fjerne.

• Beslutte, hvilken form for aktivitet du vil gøre. Alle lyd på 75 dB eller mindre er ikke farligt at ører og hørelse. Se på den diagram, udarbejdet af den nationale liga for den hørehæmmede til at måle lydstyrken af lyde du vil blive udsat (Se ressourcer nedenfor).

• Overveje, hvor længe du vil blive udsat. Kig på det nationale Institut for Occupational Safety and Health (NIOSH) diagram loudness og eksponering tid for mere information (Se nedenstående ressourcer). Ifølge NIOSH, vil gentagen udsættelse for 85 dB støj uden høreværn i mere end 8 timer medføre tab af hørelse. For hver 3 dB højere tager det halvdelen af tiden for skade at forekomme.

• Vælg din type af høreværn. Generelle øre beskyttelsesanordninger er godt for elværktøj, entreprenørmateriel, træbearbejdning og andre løbende lyde. For skydevåben bør du bruge høreværn specielt designet til at skyde for generelle høreværn ikke er så effektive. Du skal bruge dobbelt beskyttelse når det er muligt. Generelle høreværn for musikere er tilstrækkelig, selv om musikken ikke lyder måske rigtigt. Særlige høreværn for musikere bevarer lydkvaliteten og giver beskyttelse.

• Vælg mængden af støjreduktion. Kontrollere diagram af støj reduktion Rating (NRR) anbefalinger til fælles udstyr (Se nedenstående ressourcer). Alle øre beskyttelsesenheder er normeret til dæmpning eller støjreduktion. Højere NRRs giver mere beskyttelse. Ørepropper har en NRR op til 25 eller 30 dB. Ørevarmere har en NRR op til 35.

• Afgøre, hvilken af de tre stilarter i øret beskyttelsesanordninger du ønsker. Teste skum ørepropper og høreværn at se hvilket giver den bedste tætning og er den mest komfortable, eller få skræddersyede ørepropper, hvis de passer til dit budget. De er den mest komfortable alle ørepropper, fordi de er støbt til den størrelse og form af dine ører, og er lavet af alle former for støj.

Tips & advarsler

  • En god tommelfingerregel er at bruge høreværn med tilstrækkelig støjreduktion, så eksponering ved øret er så tæt på 85 dB som muligt. For eksempel, hvis du bruger en motorsav der er 110 dB højt, du har brug for høreværn med NRR 30. Ved at kombinere dybt montering ørepropper med høreværn giver den de fleste høreværn. For at få brugerdefinerede høreværn skal du har øre indtryk truffet en audiologist. Høreværn kan købes online, på isenkræmmere, musikinstrument butikker og skydevåben butikker.
  • Det er afgørende at din ørepropper og høreværn helt forsegle dine ører. Den mindste læk vil tillade skadelige støj i ørerne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com