Retsmedicinsk patologi emner

01/20/2012 by admin

Retsmedicinsk patologi emner

Retsmedicinsk patologi er et specialiseret område af patologi, hvor retsmedicinske patologer udføre Obduktioner, også kendt som post-mortems, til at bestemme årsagen til og måde af dødsfald, der henhører under en lokale retsmediciner eller retsmediciner. Trods en fascination af feltet--på grund af talrige tv-serier og film--er cirka 50 procent af de Obduktioner, retsmedicinske patologer udføre naturlige dødsfald.

Enkelt orgel Obduktioner

Et enkelt orgel obduktion som en hjerne, hjerte eller leveren kan udfyldes, når en person med en sygdom som Alzheimers, forlader hans krop til lægevidenskaben til yderligere anatomiske og medicinske forskning af denne sygdom. Institut for medicin på Johns Hopkins School of Medicine, der stole på kadavere til yderligere sin vigtig forskning, udføres en undersøgelse for at finde ud af, hvorfor der er sådan en uvilje til at overveje at donere organer for medicinsk forskning. Skolen fandt, at "demografiske og holdningsmæssige faktorer er stærkt knyttet til vilje til at overveje kropsdonationer, og bestræbelser på at forbedre donation bør søge at identificere måder hvorpå potentielle hindringer for donation kan angribes af sundhedsprofessionelle."

Standard obduktion

Retsmedicinske patologer overveje en standard obduktion skal bestå af en fuld ekstern undersøgelse; registrering af vægt, højde og identifikationsmaerker såsom ar, modermærker og tatoveringer; analyse af blod- og mave indhold. og undersøgelse af brystet, maven og hjernen. Hvis disse aktiviteter ikke giver en endelige dødsårsag, vil patologer fuldføre yderligere tests, indtil en sandsynlig årsag bestemmes. Ifølge retsmedicinske patolog Dr. Joseph Cohen tager en standard obduktion cirka to timer.

Undersøgelsesresultater

Ifølge den nationale sammenslutning for medicinsk undersøgerne, en obduktion skal omfatte overvejelser omkring tre vigtige faktorer: årsag, mekanisme og måde af død. Årsagen er en fysisk agent bruges til at bringe om døden, som en kugle; mekanismen er den patologiske agent i kroppen, som resulterede i død, såsom overdreven blødning; og måden af død anses for at være naturlig, ulykker, drab eller selvmord. Når døden ikke kan fastsaettes kan det klassificeres som en ubestemt død.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com