Hvordan at slippe af feber blister

12/06/2011 by admin

Feber blister kan være meget pinligt. Men der er forskellige løsninger og hjem retsmidler til at tage sig af dette problem. De forsvinder ikke lige med det samme, men disse forslag vil i høj grad reducere den helbredende proces og smerte. Læs videre for at lære hvordan man kan slippe af forkølelsessår.

Instruktioner

• Hvis du får disse grimme vabler en masse, der er et vitamin, kaldet lysin. At tage dette vitamin, når du begynder at føle snurre på din læbe kan forhindre denne blister kommer ud og hvis det kommer ud af det kan forkorte levetiden for det.

• For dem af jer, der har et stort møde eller måske prom er lige rundt om hjørnet eller at fyr endelig spurgte dig ud, en måde at slippe af med feber blister lige bortrejst er at bruge brintoverilte. Der er en advarsel om, at dette kan forårsage ardannelse og det anbefales ikke at bruge igen og igen.

• Du vil brug for bomuld svaberprøver og en flaske brintoverilte. Tage en vatpind og dyppe den i løsningen. Anvende den mættede vatpind til din feber blister. Nogle gange en lille Hvepsens opstår, men det er meget sjældent. Du vil bemærke, at feber blister starte til boblevand og hvidt. Når det sker er det at slippe af med alle bakterierne. Efter endt Sørg for du skylle området grundigt.

• Husk på, de fleste købmand og apotek butikker sælger over-the-counter medicin, der vil hjælpe med livet i din feber blister. Der er anden ones at vælge imellem, vil behandle den smerter ubehag og hævelse. Nogle af dem har vist sig at begynde den helbredende proces med det samme og ikke efterlade et ar. Afhængigt af hvilken type af mærke du køber det kan blive dyrt, men det værd.

Tips & advarsler

  • Ikke sluge opløsning af hydrogenperoxid.
  • Skyl feber blister området grundigt når du er færdig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com