Lupus migræne Relief

12/08/2011 by admin

Lupus er en kompliceret sygdom, der viser sig på mange forskellige måder. Et problem, der nogle gange støder på patienter med lupus er migræne hovedpine. Måder at behandle lupus migræne hovedpine omfatter medicin, naturlægemidler og alternative behandlinger.

Lupus migræne medicin

Mange medicin kan hjælpe med at lette lupus migræne hovedpine. Imitrex er brugt til at behandle alle former for migræne og er nyttigt også med lupus migræne. Nogle læger bruger malariamedicin med en vis succes. Derudover prednison hjælper med at reducere enhver hævelse, der kan forårsage migræne hovedpine i lupus patienter. Når hovedpine kontrolleres tilstrækkeligt, kan en patient tage ikke-sterodial over-the-counter medicin, såsom Motrin eller Aleve, til behandling af eventuelle resterende hovedpine smerter.

Naturlægemidler

For dem der foretrækker naturlægemidler, kan flere urter hjælpe med at lindre smerten af lupus migræne. Et par af disse urter er Matrem, Hvid pil, baldrian og rosmarin. Mange lupus-patienter er på medicin, der kan interagere med urter, så altid tjekke med lægen for mulige interaktioner mellem lægemidler og urter.

Alternative behandlinger

Der er alternative behandlinger, der kan give nogle lindring for lupus migræne hovedpine. Ved hjælp af akupunktur er en mulighed. En anden mulighed er brug af biofeedback. Nogle mennesker rapport lindring fra migræne med hypnose som de lærer at styre deres hovedpine. En kiropraktor kan muligvis hjælpe med migræne relief ved at give fysiske tilpasninger, der vil lindre pres. Det mest vigtige ting at huske er, at mens lupus migræne kan være en rutinemæssig del af sygdommen, kan de også repræsenterer et mere alvorligt problem. Altid søge lægehjælp før du prøver naturlægemidler eller alternative behandlinger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com