Hvordan du øger urin Flow

10/22/2011 by admin

Hvordan du øger urin Flow

Det er almindeligt for mænd at opleve urin ændringer, som de bliver ældre. Disse ændringer kan forekomme på grund af en udvidelse af prostata forårsaget af en medicinsk tilstand kaldet benign prostatahyperplasi eller BPH. BPH kan begrænse strømmen af urin og kan forårsage strømmen til at stoppe helt, hvilket gør urin ophobes i blæren. Du kan øge din urin flow i de tidlige stadier af BPH ved at tage urter som saw palmetto og brændenælde ekstrakter.

Instruktioner

• Besøg din lokale helsekost eller supplere butik for at købe brændenælde og Savpalme kosttilskud. Beslutte, hvilke tillæg er mere velegnet for dig at tage mundtligt for brændenælde, kapsler eller tinkturer. Kapsler er nemme at sluge, men kan kræve flere piller. Tinkturer er stærke og kan optages let i kroppen, men kan have en stærk smag. Saw palmetto er taget kun i kapselform.

• Tage mundtligt 120 mg af brændenælde rod ekstrakt i kapsler to gange om dagen. Bruge 2 til 4 ml af tinktur tre gange om dagen ved at tilføje dråber i vand for den samme virkning. BJU International fundet brændenælde at være effektivt til at øge den maksimale urin flow i en undersøgelse, der involverer 543 patienter.

• Tage 160 mg af Savpalme urteekstrakt i kapsler to gange om dagen mundtligt. Journal Urologi finder at Savpalme kan have en betydelig indvirkning på urin strømningshastigheder og var effektivt i behandling af BPH.

Tips & advarsler

  • Du bør se en læge, hvis du er plaget af vandladning problemer.
  • Saw palmetto kan tage fire til seks uger til at se resultater med BPH. Saw palmetto bør anvendes kontinuerligt hvis forbedring er bemærket.
  • Saw palmetto er tilgængelig som en te lavet med 5 g 6 g pulveriseret tørret frugt eller som flydende ekstrakter af hele urten på 5 ml til 6 ml pr. dag. Men, disse typer af tilskud er ikke blevet specifikt testet.
  • Tale med en farmaceut eller din læge før du bruger nogen urtekosttilskud eller behandling af enhver tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com