Hvordan man kan forhindre Cellulite i Hamstrings

10/22/2011 by admin

Hvordan man kan forhindre Cellulite i Hamstrings

Cellulite er let genkendes af kløftede udseendet, der viser på overfladen af huden. Alle kan få cellulite, selv om det rammer kvinderne uforholdsmæssigt mere end mænd. Cellulite kan danne på benene, især i området forstrækning. Det kan gøre nogle mennesker så selvbevidste, at de undgår iført shorts eller badetøj. Der findes flere måder at forhindre cellulite i hamstrings.

Instruktioner

• Spis nærende og afbalanceret måltider. Koncentrere sig om at spise flere fødevarer med fiber, som frugt og grøntsager, fuldkorn, magert udskæringer af kød og fisk. Reducere dit indtag af salt, mejeri og forarbejdede fødevarer, som bidrager til væskeophobning. Reducere dit forbrug af kulhydrater om aftenen, da det er sværere for dem at nedbryde natten over, mens du sover. Hvad er ikke brudt bliver gemt væk som fedt.

• Træne med frie vægte og vægt maskiner tre gange om ugen til tone muskler. Det vil hjælpe dig med at opretholde en mere skulpturelle, glat udseende. Øvelser som ben pressere, squats, hip bortførelse og ben krøller vil holde benene fast og glat, at forhindre ophobning af cellulite.

• Deltage i 30 til 60 minutter af hjerte-kar-øvelse fem dage om ugen, som kører eller walking, der holder din puls forhøjet i hele sessionen. Dette vil hjælpe brænde kalorier og få din krop til at bruge lagret fedt til energi.

• Tidsplan regelmæssig massage udnævnelser. En professionel massage hjælper med at forhindre cellulite i hamstrings ved at øge blodcirkulationen og holde toksiner fra stigende fedt celler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com