Årsagerne til mandlig skaldethed

07/16/2010 by admin

Hvis du kigger rundt, vil du bemærke, at mange mænd er skaldet eller begynder at miste deres hår. Dette er et stort problem, fordi som mænd mister deres hår, undertiden deres selvtillid er formindsket. Dette gælder især for mænd, der begynder at miste deres hår i deres 20 ' erne. Mens nogle mænd ser smuk ville skaldet, andre mænd foretrække at holde deres hår. Introduktion til de grundlæggende årsager til mandlige skaldethed kan hjælpe med at forhindre hårtab helt.

Androgener

Androgener er et biprodukt af testosteron, der kan forårsage mandlige mønster skaldethed. Det vigtigste hormon skyld kaldes DHT. Hår på bagsiden af hovedet er immune over for DHT, hvilket er grunden til du se hårtab finder sted i et mønster på tværs af toppen af hovedet. Nogle mænd er mere tilbøjelige til at udvikle hormon forandringer, og de fleste mænd oplever typisk ekstreme ændringer, efterhånden som de bliver ældre. Ikke alle mænd mister deres hår, men fleste mænd gør på grund af androgener.

Autoimmune sygdomme

Lupus og andre autoimmune sygdomme kan føre til hårtab. Hårtransplantation virker ikke altid for folk, der har mistet deres hår som følge af en sygdom, fordi sygdommen kan også forårsage en person at tabe håret i det transplanterede område samt. Dr. D.J. Verret, hår restaurering, facial plastikkirurg og ejer af innovationer Facial kirurgi, siger, det er vigtigt at fastslå den faktiske årsag til hårtab før søger hår restaurering behandling.

Stress

Stress kan også føre til hårtab over tid. For meget stress over en længere periode kan forårsage kroppen til at reagere på flere måder. Hårtab kan begynde at ske i et hurtigere tempo, fordi kroppen begynder at kaste som følge af adrenal funktion overbelastning. Når binyrer er i højeste beredskab hele tiden, kan stress forårsage en person at tabe håret. At reducere stress, motion, tage et bad, eller få en massage. Gør, hvad det tager for at lindre stress vil hjælpe dig med at opretholde normale adrenal funktion.

Ernæring

Lavt indhold af protein og jern kan forårsage anæmi og hårtab. Hår gennemløber en naturlig udgydelse og vækst cyklus proces. Protein er nødvendigt for en hensigtsmæssig udvikling af nye hår. Hår og negle er lavet af keratin, som er også protein. Hvis du er vegetar, overveje at tage en flydende jerntilskud ud over vegetabilsk baseret protein som spirulina. Spise en sund kost med masser af frisk frugt og grøntsager og tage en hel mad multivitamin og mineral supplement til ekstra forsikring. En hel mad multivitamin er et vitamin, der er fremstillet af faktiske fødevarer såsom frugt og grøntsager. Nogle populære navn brand vitaminer er faktisk lavet af kemikalier i et lab, så sørg for at kigge efter hele fødevarer vitaminer på din lokale helsekostforretning. Det er meget lettere for kroppen at absorbere vitaminer fra faktiske mad eller hele fødevarer vitaminer end fra andre syntetiske kilder.

Tilstoppede hårsækkene

Tilstoppede hårsække kan også forårsage mandlig skaldethed over tid. Dette kan ske fra overskydende sveden, flager, acne og dårligt blodomløb. Nogle mænd er mere tilbøjelige til tilstoppede hårsække baseret på deres livsstil. For eksempel, mænd, der arbejder uden for og svede en masse har tendens til at have tilstoppede hårsække. Massage hovedbunden ofte for at stimulere hårsækkene og holde hovedbunden ren og flake gratis. Tage MSM kosttilskud for at bidrage til at åbne op og unclog hårsækkene.

Arvelige

Mandlig skaldethed kan være arvelig. Der er en genetiske komponent til skaldethed, der kommer fra mors X-kromosom. Men selvom skaldethed er i generne, nogle mænd kan blot passere dette gen til deres børn uden at det nødvendigvis påvirker dem. (Se ressourcer du kan finde flere oplysninger om, hvordan gener er videregivet fra mor til søn).

Andre ting, der forårsager hårtab er medicin, stråling behandling og hovedbund infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com