Former for kasein

09/16/2011 by admin

Former for kasein

Kasein er et protein, der findes i mælk. Ofte, det er anvendt i fødevarer som en bindende agent og er også brugt af bodybuildere og fitness-entusiaster som en populær kilde til protein for shakes og kosttilskud. Kasein har ingen ikoniske afgift, da det er et salt. Kasein formularer ved mælk størkner og bliver sur. Det er en langsom-fordøje protein, hvilket betyder at det støt frigiver aminosyrer i blodet, hvilket gør det til en god post workout protein.

Fødevarer, der indeholder kasein

Kasein er almindeligt forekommende i mejeriprodukter som mælk, ost og yoghurt. Ofte, vil fitness-entusiaster og karrosserifabrikanter forbruge oste som hytteost før sengetid for at absorbere de langsom frigivelse kvaliteter af kasein og forbrænde fedt under søvn. I modsætning til andre proteiner såsom Valle, soja og kød proteiner, kasein har en varig effekt og holder musklerne i opsving.

Ualmindeligt steder at finde kasein

Overraskende, er kasein også fundet i forarbejdede fødevarer, da mælk tilsætningsstoffer bruges til at oprette mange snacks såsom kiks, kartoffel chips, kaffe aromaer og fødevarer med karamel farve. Ingredienser begynder med præfikset "lact-" ofte indikere tilstedeværelsen af kasein i forarbejdede fødevarer.

Fastfood og kasein

Fast food virksomheder bruger ofte tilsat kasein i elementer som boller og pommes frites, som mælk-afledte tilsætningsstoffer er billige og nemme at komme på tværs. Da kasein fungerer som et bindemiddel, er det en billig bindemiddel for mange billige bekvemmelighed fødevarer. Kasein er nu optræder i mere fastfood elementer, ikke ville typisk for mejeriprodukter.

Kasein i kød

Mange helbredt og forarbejdet kød indeholder kasein på grund af mælk-afledte tilsætningsstoffer. Kasein bruges både som en emulgator og en aroma tilsætningsstof i pålæg. For at undgå kasein eller laktose-baserede produkter i kød, kigge efter kødprodukter, mejeri-fri eller kosher.

Ulemperne af kasein

Tilstedeværelsen af kasein i nondairy fødevarer er særlig uheldigt for dem, der er laktose intolerant, som tilsætningsstof af kasein skjuler laktose i snack fødevarer, der ikke normalt betragtes som mejeriprodukter. Den forbruger, der er laktose intolerant kan ikke bruges til at undgå fødevarer, nondairy og ville have til at scanne bestanddel listen af mange elementer til at undgå skjulte kasein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com