Hvordan man kan reducere hofter og lår

06/14/2010 by admin

Hvordan man kan reducere hofter og lår

Hofter og lår kan få ud af form, når du lader dig gå. Jo, er det op til dig at holde din krop fit ingen kan gøre det for dig. Uanset om det er på grund af travlt eller at være dovne er det stadig et problem. Det er imidlertid et problem, der kan løses i tide. Hvor meget tid er op til dig.

Instruktioner

• At reducere hofter og lår der er to spørgsmål til adresse. Ene er kost og den anden er motion. Mens det er muligt at gøre fremskridt er gør bare et eller andet det altid bedre at gøre begge dele. Når du mister vægt uden motion ender du med slasket. Slasket er så slemt som fede!

Når du mister vægt i hofter og lår med eneste motion dårlige spisevaner forblive og sandsynligvis vægt vil komme tilbage. Det er en sag at skabe balance i spisevaner og motion. Ikke kun for et par måneder eller uger, men for livet.

• Start med små doable mål og forsøge ikke at tabe sig på hofter og lår hurtigt. Forpligte sig til ét mål om dagen, det er doable som spiser 200 kalorier mindre en dag. En doable motion mål kunne være at gå for 15 minutter i middagspausen i storcenteret.

Kun ved du hvad du vil og ikke vil gøre, så forpligte sig til kun de ting, som du ved, du vil gøre. Lav en liste og kontrollere dem som du gør dem til diagrammet fremskridt. Efterhånden som din kondition forbedres tilføje mere udfordring til mål.

• Alternative forskellige former for motion at holde kroppen udfordret. Kroppen vænner sig til gør de samme ting og reagerer ikke så godt som det gjorde i starten. En kombination af stræk og balance som yoga og pilates er et godt sted at begynde derefter fremskridt på aerobic og styrketræning.

Der er øvelser der fokuserer på hofter og lår, og det er dejligt at gøre dem. Men ved at spot reduktion er en myte, og at gøre dette alene ikke vil løse problemet. Du har brug at tabe over alle kropsfedt.

• At holde motivationen har venner eller familie slutte sig til dig eller besøge vægt tab støttegrupper online som fitday, sparkpeople, thedailyplate og overeaters anonym for at nævne nogle få. Se ressourcer nedenfor om motion og rutiner for hofter, lår og abs såvel som en fuld legeme træning.

Når du benytter ressourcer du vil ikke kun forme op hofter og lår, men få en højere grad af fitness og sundhed. Uanset hvad du gør ikke forsinke start lige med det samme. Ikke udsætte til i morgen hvad du kan gøre i dag!


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com