Sådan Nyd dit liv efter at have lidt en hæmoragisk slagtilfælde

07/18/2011 by admin

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO mennesker ca 17 millioner på verdensplan dør hvert år af hjerte-kar-sygdomme og slagtilfælde. Overlevende et slagtilfælde er kun halvdelen af kampen. Lære at nyde livet igen er, hvor slaget er vundet. Jeg kan fortælle dig, at det er alle umagen værd, fordi jeg overlevede en streg og jeg er taknemmelig for at være i live.

Instruktioner

Sådan Nyd dit liv efter at have lidt en hæmoragisk slagtilfælde

• Deltage i en støttegruppe. Der er lokal støttegrupper inden for dit community, der består af mennesker ligesom du-slagtilfælde overlevende. Spørg din læge til at anbefale en gruppe beliggende på din lokale sundhed facilitet. Kontakt American Stroke Association til at oprette forbindelse til og hente et gratis abonnement til Connection magasin.

• Journal din historie. Der er et sted, hvor jeg har gået til så meget mere støtte end modtog jeg et andet sted, og det er The aneurisme og AVM støtte websted, sponsoreret af University of Georgia.Det hjælper at tale om din slagtilfælde og dele dine erfaringer med andre. Du har gennemgået en traumatisk begivenhed i dit liv og du har brug at snakke om det. Du er i live, det er en lykkelig slutning, men for øjeblikket, kan du være følelse ellers. Alle slagtilfælde overlevende kæmper på et tidspunkt i opsving oparbejde.

Aneurisme og AVM support site har tusindvis af fortællinger, skrevet af folk ligesom dig og mig, der har lidt hæmoragisk slagtilfælde, og de svarer og støtte hinanden. Webstedet er international, og du kan endda sammenligne behandlinger til dem i andre lande.

• Find en læge, der er følsomme over for din opsving oparbejde. Hvis din læge ikke tilbringe tid til at lytte til deres bekymringer, finde en anden læge. Læge til patient forhold bør være omsorgsfuld og er kritisk i opsving oparbejde. Min læge var aldrig for travlt til at acceptere min telefon opkald. Denne form for støtte er afgørende.

• Give tid til at helbrede. Ikke slå dig selv i restitutionsperioden. Det er også nemt at lægge skylden og tugte dig selv for din manglende evne til at udføre selv den mindste af opgaver. At tage et brusebad var svært for mig, som jeg ofte har glemt at fjerne mit tøj før klatring i brusenichen. Latterligt det end kan lyde, den skadede hjernen spiller forfærdelige tricks på din hukommelse. Mens det aldrig helt kan vende tilbage, det blive bedre over tid.

• Resten, derefter hvile nogle flere. Jeg kan ikke understrege betydningen af hvilende nok. Alt det kræver tid at helbrede og hvile processen hastigheder heling. Gennem vedvarende hvileperioder, hjernen begynder at regenerere sig selv og hovedpine fade, minderne tilbage og helbredelsen begynder. Du kan endda finde dig selv griner lidt mere, når du har haft en god lur. Jeg kende jeg gjorde.

• Belønne dine resultater uanset hvor lille. Jeg husker første gang, at jeg var alene hjemme efter min slagtilfælde. For en fyrre-noget år gamle, kan dette ikke vises som en milepæl, men det var første gang i otte måneder, at jeg var alene. Jeg ikke brænde ned i huset, selvom jeg stadig glemme at slukke komfuret. Jeg gjorde ikke gå nær ovnen fordi jeg huskede, at jeg nogle gange har glemt at slukke den. Det var et kæmpe gennembrud for mig. For at fejre, jeg scorede en stor skål med is og spiste det udenfor i den friske luft. Lære at navigere gennem de kortsigtede hukommelsestab har skabt mig liv lettere og jeg fejre de vellykkede navigering, både store og små.

Tips & advarsler

  • Kom til udtryk, som du vil være anderledes efter din streg. Hvordan kunne du lide en hjerne angreb og vende tilbage til hverdagen? Det er bare ikke muligt at tro, at dit liv ikke vil være for evigt forandret. Jeg betragter min slagtilfælde som en velsignelse. Jeg mistet det meste af min korttidshukommelse og jeg kan ikke huske halvdelen af de ting, som jeg plejede at. Sammen med at, mistede jeg alle de ting som jeg understregede over frygteligt. Jeg er en gladere person nu, fordi jeg ikke kan huske de momentane distraktioner i mit liv. Indse, at de mennesker, der elsker og pleje om dig er så glad for at du er i live, vil de være villige til at acceptere den nye dig med alle fejl og mangler inkluderet.
  • Evaluere dit liv til at bestemme hvad har forårsaget din streg. Rygning? Du bør søge hjælp til at afslutte straks. Højt kolesteroltal? Tager medicin eller ændre din kost. For dem, der ligesom mig, sunde, glade fyrre-somethings, der oplever en streg ud af ingenting, var det et arvet gen gennem min DNA. Hvis nogen i din familie har en historie af slagtilfælde eller aneurismer, vil en simpel blod vurdering bestemme, hvis du er i fare. Jeg har aldrig vidste. Jeg kunne have haft forebyggende operation i stedet for radikale hjernekirurgi og næsten pludselig død. Jeg er en af mindre end 5% af befolkningen, der overlever en bristet hjernestammen aneurisme-en massiv streg.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com