Om daglige lever med Diabetes

04/04/2011 by admin

Når lever med diabetes, en høj blodsukker ansporer dig til at analysere kosten og aktivitet vaner og melodier dig ind i systemets reaktion og kroppens signal reaktioner på din livsstil.

Det indebærer dedikation til daglig forebyggende vedligeholdelse, og for nogle få, består af et stort incitament for gunstige sundhed ændringer, såsom at miste unødig vægt, opgiver rygning og ophøre med brug af alkohol.

Sunde spisevaner

Der er fire specifikke kosten adfærd, der har mest indflydelse på at forbedre glucose kontrol. At blive selv-konsistent med et måltid program er vigtigt, således at din krop bliver brugt til at regulere blodsukkeret på sin egen. Med planlagte menuer, din krop ved, hvad de kan forvente og dit blodsukker vil naturligvis justere forudsat at du lære, hvordan opskæring måde tilbage på kulhydrater vil hjælpe.

Passende behandle hypoglykæmi betyder, at du skal spise ofte, indarbejde kun sunde fødevarer og snacks. Blive konsekvent med en sen eftermiddag eller aften snack, når ordineret, at undgå alt for lavt sukker niveauer i natten.

Gennem overholder en dedikeret kostplan, vil du kunne opleve en én til to procent nedgang i A1C, et fald i blodtrykket niveauer, en 15-25 mg falder i LDL (de dårlige eller elendig cholesterins), og en en til tre pund vægttab pr. uge.

Afhængig af dine krav, følgende kan foreslås: modulerende kulhydrater (sukker og stivelse), skære ned på mættet fedt og/eller samlede daglige kalorie tæller, eller udvide din fiber indtagelse.

Motion

Gennemføre en inaktiv (eller stillesiddende) livsstil er blandt de førende fare elementer for at opnå Type 2 diabetes og bred forekomsten af overvægt sygeligt midt i mennesker med Type 2 følger når korreleret med inaktivitet.

Begynder en øvelse plan vil sænke kroppen bulk og derfor mindske insulin resistivitet af Type 2 diabetes. Forskning viser, at patienter med type 2 diabetes, der arbejder på en regelmæssig basis har forbedret A1C profiler end dem der ikke gør. Sammen med medicinsk ernæring rådgivning, er fysisk motion blandt de forreste linjer i forsvar i Type 2 diabetes kontrol.

Derudover repræsenterer motion et grundlæggende redskab til at forebygge en af de fremtrædende udløbere af Type 2 diabetes - hjerte-kar-sygdom. Studieområder har vist, at daglig motion også bringer ned triglyceridniveauer og blodtryk.

Blod glucose overvågning

Blod glucose screening gør det muligt at fastslå, hvordan bestemte fødevarer, begivenheder og omstændigheder kunne påvirke dit blodsukkerniveau. Det kunne ligeledes hjælpe dig og din diabetes vedligeholdelse team i vurdere, hvor effektivt eller ineffektive, en ny behandling procedure eller ændring i blod glucose medicin er. For patienter, der bruger insulin, giver blod glucose test mere nøjagtige dosering ændringer, hvis det er nødvendigt.

American Diabetes Association (ADA) anbefaler, at patienter får dobbelt insulin skud eller udnytte insulin pumpe terapi, som dem med Type 1 diabetes, mange forventningsfulde voksne hunner har diabetes, og personer med Type 2 diabetes, der er nødt til at tage flere billeder af insulin hver dag, skulle teste mindst tre eller flere gange dagligt. ADA siger egenkontrol af blodsukker er vigtigt for at opnå sunde blodsukker målsætninger.

Medicin

For mange patienter med Type 2 høje blodsukker, diætetiske ændringer og fysisk aktivitet er ikke altid tilstrækkelig til at opretholde blodsukkerniveauer og holde dem under kontrol.

Orale diabetesmedicin kan hjælpe med kontrollerende Type 2 diabetes gennem progressiv insulin følsomhed, sænke glukose produktion, som påvirker kulhydrat assimilation, eller inducerende bugspytkirtlen til at øge insulin produktionen, at diabetesmedicin en stor fordel til effektiv diabetes forvaltnings- og kontrolsystemer.

Forebyggelse af risici

Høj sukker niveau forgreninger kan blive indeholdt med pålidelige forebyggende vedligeholdelse. Mange sundhedsydelser foreslå regelmæssigt måder, der kan skære ned din chance for diabetes-relaterede komplikationer.

Årlige øjenundersøgelser af en øjenlæge er afgørende for at forhindre glaukom. Regelmæssig medicinsk checkups med følge gennem aftaler holde dig og din læge underrettet om mulige komplikationer, vægttab mål og medicinske ændringer.

Hyppige dental undersøgelser kan hjælpe dig med at holde dine tænder længere. Daglige foden kontrol af neuropati (følelsesløshed og smerter), skader og sår er nødvendige, så ikke risikerer du amputation.

Rygestop er sandsynligvis antallet én ting du kan gøre for at sikre, at diabetes ikke forværres.

Flu vaccinationer er vigtige, fordi mennesker med diabetes er især udsat for infektioner og vira. Regelmæssig baby aspirin skik (hvis tilladt gennem din læge) anbefales.

Disse egenomsorg adfærd personificere den bil vedligeholdelse tidsplan for diabetesbehandling. Særlige prøver nødvendigt på bestemte tidspunkter er afgørende for at forlænge levetiden og effektiviteten af dit køretøj, og på samme måde, din krop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com