Om Deprovera

04/19/2011 by admin

Om Deprovera

Depo-Provera er en form for prævention. Hver 11 uger Depo-Provera er givet ved indsprøjtning i musklen. Injektionerne skal gives i 11 ugers mellemrum for at denne fødsel kontrol kan fungere effektivt. Når Depo-Provera administreres, vil det tage de fulde 11 uger til at bære. Det betyder, at der er ingen måde at reducere bivirkninger eller bliver gravid i denne periode.

Funktion

Depo-Provera virker inden for 24 timer, hvis den første injektion gives inden for de første fem dage af menstruationscyklus. Det hæmmer udskillelsen af hormoner, der brændstof æggestokkene, hvilket resulterer i ingen ægløsning. Slim i livmoderhalsen også tykkere og dette stopper de fleste poster af sæd ind i livmoderen.

Effektivitet

Depo-Provera er 99% effektive til at forebygge graviditet, når injektioner gives hver 11 uger. Depo-Provera er ikke effektive til at forebygge enhver seksuelt overførte sygdomme. 99 procent effektivitet af Depo-Provera er lig med en kvinde, der har en tubal ligering. Ifølge Planned Parenthood, omkostningerne for Depo-Provera spænder fra $35 til $75 plus udgifter til eksamen.

Gode kandidater

Gode kandidater til Depo-Provera er dem, der har en tendens til at glemme at tage medicin dagligt, som skal tage Accutane eller antibiotika på et langsigtet grundlag, som gøre konventionelle p-piller virkningsløse, dem, der nyde tanken om ikke at have en menstruationscyklus og dem, der har ventil-relaterede hjertesygdomme.

Advarsler

Ifølge Planned Parenthood, der er mange der ikke skulle Depo-Provera som enhver kvinde, der er gravid eller tænker hun kunne være, dem med unormale vaginal blødning, nogen, der havde et slagtilfælde, leversygdom, brystkræft eller en historie af det, blodpropper i øjne, ben eller lunger, alle beskæftiger sig med at miste knogletæthed, og dem, der kan være allergiske over for Depo-Provera.

Bivirkninger

Bivirkninger af Depo-Provera injektioner kan indeholde, ikke at have en periode, blødning, pletblødning eller anden uregelmæssig menstruation. Der kan være bivirkninger, at håne graviditet som træthed, kvalme og ømme bryster. Vægtændringer er fælles med fleste kvinder får gennemsnitligt tre pounds ved udgangen af år. Depression er også en mulig bivirkning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com