Historien om HMOs

03/28/2011 by admin

En sundhed vedligeholdelse organisation eller HMO, er en forsikring plan tilgængelig i USA, der sammenkæder grupper af forbrugere med et netværk af læger. Forbrugerne kombinere deres købekraft til at sænke prisen på sundhedspleje, som de betaler til HMO, mens HMO betaler læger for deres tjenester.

Fødslen af HMOs

Det første sted at tilbyde HMO model af sundhedspleje var Western klinikken i Tacoma, Washington. Der, de tømmer møllen medarbejdere kunne drage fordele af klinikkens ydelser i bytte for en pr. måned overkurs. Den første officielle HMO var Ross-Loos Medical Group, som blev etableret i 1929 i Los Angeles for at yde sundhedspleje til L.A. byen ansatte.

Anledning af HMOs

HMO brug steget støt under den store depression og gennem den midterste del af det tyvende århundrede som forsikringsydelser blev tilbudt som et incitament til medarbejdere, som et alternativ til rejser, og at sikre en stabil indtægtskilde til læger.

Tilbagegangen i HMOs

Gennem i 1960 ' erne og 1970s begyndte udnyttelsen af HMO at falde.

Statslig indgriben

Som følge af nedgangen i HMO trådt USA 's regering til for at redde branchen. Resultatet var, at amerikanske Department of Health and Human Services bestået HMO Act. Denne lov gav tilskud til virksomheder, der ønskede at starte eller udvide en HMO, fjernet tilstand restriktioner på føderalt certificeret HMOs og kræves arbejdsgivere med 25 eller flere fuldtidsansatte medarbejdere til at tilbyde HMO muligheder. Som følge af denne sidste bestemmelse begyndte HMO at vokse hurtigt.

HMOs i dag

I 2008, blev administrerede sundhedspleje tilmelding anslået til omkring 65 millioner medlemmer nationalt. Dette er nede fra en all time high på 80 millioner mennesker i 1999. Årsagen til denne nedgang er væksten i alternativer til administrerede sundhedspleje og samlede forbrugernes utilfredshed med administrerede sundhedspleje. Men på grund af statslig regulering, incitamenter og arbejdsgiverens interesse, HMO branchen forbliver sund og fremtidsperspektiver for industrien er stærkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com