Symptomer & behandling af migræne

04/10/2011 by admin

Migræne hovedpine er ofte intenst smertefuldt at de mennesker, der lider under dem. De kan vare i dage og gør det umuligt at fungere godt i daglige aktiviteter. Symptomerne på en migræne er helt konkret, og alle intens hovedpine er ikke nødvendigvis migræne. Behandling af migræne hovedpine kan bestå i at gøre flere ting for at gøre du føler dig bedre.

Typer

I almindelighed, er migræne enten klassisk migræne eller fælles migræne. Klassisk og fælles er ikke oprindelsesbetegnelser hvor intens smerte er eller selv nødvendigvis årsag til migræne, men derimod om hvordan migræne hovedpine manifesterer sig. Klassisk migræne kan annoncere sig selv med en aura, snurren, følelsesløshed, desorientering eller synsforstyrrelser--som steder eller sløring af synet--fra 15 minutter til en halv time før smerten begynder. Fælles migræne begynder ikke med en aura. Kun omkring 20 til 30 procent af dem, der lider migræne få klassisk migræne.

Symptomer

Symptomerne på migræne er de samme for begge typer af migræne (med undtagelse af aura fase). Ikke alle får alle disse symptomer, men. Tidlige symptomer omfatter mental humørsvingninger, mental forvirring, sløret tale, døsighed, øget følsomhed over for lugte, lyd, lys, eller endda touch, følelsesløshed, prikken, kolde hænder, kolde fødder, tørst, bleghed, mad cravings og tarmproblemer.

De faktiske migræne smerte symptomer er dunkende smerter, der forekommer på den ene side af hovedet, smerter i øjnene, templer, på toppen af hovedet, i kæben, i det ene næsebor og i nakken. Smerten kan vare fra få timer op til tre dage. Også forbundet med migræne er kvalme, opkastning, muskelsmerter, kuldegysninger, feber, muskelspasmer i ryg, hals stivhed og øget vandladning.

Medicinsk behandling

Når en migræne er diagnosticeret, vil læger ordinere medicin for din migræne eller anbefale over-the-counter behandlinger. Over-the-counter behandlinger kan omfatte generelt målrettede ibuprofen eller andre NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler) kan slippe af betændelse, der forårsager migræne. Receptpligtig medicin kan omfatte triptaner eller Ergotamin, både som mere specifikt er målrettet mod migræne og der kan gives gennem munden, næse eller indsprøjtninger.

Alternative behandlinger

Nogle alternative behandlinger for migræne omfatter akupunktur, massage therapy, biofeedback og ginger root. I den naturlige sundhed Guide til hovedpine nødhjælp (Se referencer), forfatterne anbefaler indtagelse af ingefær til at lette smerter af migræne hovedpine forbundet med kvalme. For en infusion, mix 1/3 tsk ingefær pulver grundigt i en kop vand og drikke det langsomt. Men tag ikke ingefær pulver uden vand, og ikke tage det, hvis du er gravid.

Advarsel

Hvis du ikke har endnu set en læge om en intens hovedpine du har mistanke om er en migræne, gøre det til at måle få det diagnosticeret og udelukke alle andre problem. Ikke alle dårlige hovedpine er en migræne, og ikke alle behandlingsmetode virker for alle eller er indiceret til alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com