Hvordan til at spise sunde Snacks om natten

03/10/2011 by admin

Hvordan til at spise sunde Snacks om natten

Hvad du spiser om natten, samt hvor meget af det, kan gøre en forskel i hvor godt du sover. Hvis du har søvnløshed eller har svært ved opholder sig i søvn, kan spise sunde snacks om natten hjælpe du vågner mere udhvilet. På den anden side, hvis du er bekymret over din vægt, kan du være bedre tjent med at undgå mellemmåltider om natten helt.

Typer af Snacks

Spise en snack, der omfatter en blanding af protein og kulhydrater, da dette vil øge din tryptophan og mindske antallet af nervesignaler til din hjerne, så du kan sove bedre. Undgå fødevarer med højt fedt, sure fødevarer og krydret fødevarer, fordi disse er mere tilbøjelige til at føre til fordøjelsesbesvær eller halsbrand, ifølge HelpGuide.org. Hele korn korn og mælk eller halvdelen af en kalkun sandwich hver give dig en god blanding af protein og kulhydrater.

Snack Timing

Hvis du har en natlig snack, gøre det mindst to timer før sengetid. Ellers, fordøjelsesprocessen er mere tilbøjelige til at forstyrre din søvn. Selvfølgelig, hvis din mave begynder brummende lige før sengetid, kan du en let snack så sult ikke holde dig vågen--bare undgå alt for tung.

Snack størrelse

Det kan være nemt at spise for meget når du mellemmåltider om natten, især hvis du gumlede mens distraheret af tv'et. "Fitness" magasin anbefaler at holde din snack til mindre end 200 kalorier. Det er lettest at gøre, hvis man måler ud din snack før tid i stedet for at spise ud af pakken. Nogle snacks, bladet anbefaler at passe disse anbefalinger omfatter en skive af hel-hvede toast toppet med en spiseskefuld af jordnøddesmør eller en single-tjener containere yoghurt toppet med et par bær.

Eliminerer behovet for

Det er sundere at undgå natten mellemmåltider helt, hvis det er muligt. Overraskende nok, kan den bedste måde at undgå at spise om natten spise en god morgenmad. En undersøgelse offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition" i 2013 fandt, at spise en 350-kalorieindhold høj-protein morgenmad med æg og oksekød resulterede i færre aften mellemmåltider end at spise det samme antal kalorier fra en korn-baseret eller springe morgenmad. Hver af morgenmad havde den samme mængde sukker, fibre og fedt, samt den samme energitæthed, eller kalorier pr. gram, så det er mest sandsynligt protein giver fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com