Medarbejder Stress & ydeevne

12/30/2011 by admin

Medarbejder Stress & ydeevne

Mange mennesker siger, de er stressede af deres arbejdspladser. Der er en grund til det, der kaldes arbejde: det kræver en masse tid og energi. Stress, når ordentligt forvaltet, kan være en nyttig måde at effektivt udføre opgaver. Stress kan faktisk øge medarbejder ydeevne og føre til større produktivitet.

Årsager

Job kræver hårdt arbejde og kan være meget krævende. Der er frister for at være opfyldt, folk til at tilfredsstille og naturligvis kæmper for at opfylde personlige forventninger. Det kan synes som om arbejde må komme før noget andet, tager forrang over tid tilbragt med familie og venner. I høj-stress arbejdspladser, lidt tid der er tilbage for at der er afsat til hvile og afslapning. En nordvestlige nationale liv undersøgelse opdagede en ud af fire mennesker anser deres karriere som den vigtigste årsag til stress i deres liv. Resultaterne fra en Gallup-undersøgelse viser 80 procent af deltagerne føler sig stresset på arbejdet, og 40 procent har brug for rådgivning om hvordan man skal håndtere det.

Personlige effekter

Stress, når ikke forvaltes ordentligt, sænker ydeevne af medarbejdere. Når travlt med at overholde frister med lidt tid til selv at tage en frokostpause, medarbejdere ikke gonna være arbejder på deres største potentiale. De kan blive angste, lunefuld og ubehageligt at være omkring. Stressede medarbejdere kan også blive trætte, deprimeret eller endda apatisk.

Fysiske effekter

Stress påvirker direkte en persons fysiske velbefindende. Ifølge en Integra undersøgelse i 2000 rapporterede halv deltagerne tilbringe omkring 12 timer pr. dag på opgaver i forbindelse med arbejde. Halvdelen af de adspurgte sagde også, de springes måltider på grund af krav fra deres arbejdspladser. Angst kan forårsage hovedpine, smerter i brystet, åndenød og panikanfald. For enhver, der har oplevet disse symptomer, ved de, de er ikke at være taget let. Stress kan også påvirke immunsystemet, at gøre folk mere udsat for sygdom. Det nationale Institut for Occupational Safety and Health (NIOSH), at jobrelateret stress har mere af en indvirkning på medarbejdernes helbred end deres personlige liv.

Håndtering af Stress

Mens opgaven kan virke skræmmende på første, stress kan styres. For eksempel, rodet mere arbejdsområdet, de mere stressende arbejdsmiljø. En planner hjælper declutter ved at holde styr på hvad der skal få gjort, deadline og prioritet.

Fysisk ubehag kan også øge stress. Det er acceptabelt at stå op og gå rundt i et par minutter for at få blodet flyder. Eller overveje at købe en lændestøtte pude. Lumbale puder forbedre kropsholdning, for ikke at nævne gøre sidder i en stol en mere behagelig oplevelse.

Prøv at undgå konflikter. Sladder, uenighed om religion og politik og rå humor gør en mere stressende arbejdsmiljø.

Forebyggelse

Det er muligt at være proaktiv i at reducere stress på arbejdspladsen. Nogle tips til forebyggelse af stress omfatter forlader for arbejde tidligt, så der er ingen angst for at komme til arbejde til tiden. Spise sundt. I stedet for at spise på et skrivebord, tage en hurtig pause at spise lettere anretninger. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Så fristende som energidrikke eller andre koffeinholdige drikkevarer kan være, de dehydrere kroppen, igen sætte mere stress på kroppen. Endelig tage hurtig pauser i løbet af dagen, selv om de er bare i fem minutter. Produktiviteten vil stige som et resultat, som vil reducere stressniveauet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com