Smoothies & Shakes, der hjælper dig vinde vægt

01/06/2012 by admin

Smoothies & Shakes, der hjælper dig vinde vægt

En vægtøgning shake eller smoothie bør indeholde ca 750 kalorier og kun to af disse en dag betyder, at du spiser en ekstra 1500 kalorier. De anslåede gennemsnitlige krav af en mands daglige kalorieindtag er 2550 kalorier, mens en kvinde er lidt mindre på 1940 kalorier om dagen. For at sætte på i vægt, kræver kroppen flere kalorier end den bruger til at fungere, noget mere end dette er lagret som fedt. Mennesker, der er undervægtige kan ønske at drikke vægtøgning shakes for at øge deres body mass index (BMI). Bodybuildere kræver ekstra kalorier til at brænde som energi i uddannelse, mens du stadig bruger en betydelig mængde for at opbygge muskelmassen.

Mælk valleprotein

Valleprotein er lavet af koaguleret mælk når, i forbindelse med fremstilling af ost, protein er adskilt. Høj i amino syre, denne proteinrige ingrediens er populære blandt folk, der ønsker at tage på i vægt, så det er hurtigt absorberes af kroppen. Tilføje mælk valleprotein til din shake kan fremme knogledannelse, samtidig giver det en rigere smag, hvilket gør det smager mere behagelig og bumpe op kalorier. Per hver 29-gram tjener der er 120 kalorier, 18 der er fra 2 gram fedt og en fra mættet fedt.

Indhold af sukker

Det afhænger af om du sigter til at opbygge muskler eller om din krop samlede fedt er lavere end gennemsnittet. Der er to typer af sukker i smoothies og ryster. Først er glukose, som metaboliseres hurtigt ind i systemet og kan teknisk giver den hurtigste kalorieindhold absorption. For det andet er der maltodextrin, som er en form for sukker fra kulhydrat, der er langsommere til at fordøje. Overstiger 2:1 forholdet mellem kulhydrater til protein i din smoothie kan resultere i at få fedt, hvilket er ønskeligt, at disse undervægtig, men i mindre grad til bodybuilder.

Kalorieindhold niveau

Vær opmærksom på din basal metabolic rate (BMR), dette er antallet kalorier din krop forbrænder pr. dag i hvile. Ud over dette, Beregn den energi brugt fra typen af energi du lægge hele dagen – alt fra dagdriveri rundt omkring i huset eller en ekstrem vægtløftning træning. Når du har oprettet din daglige kalorie behov der passer til din livsstil, kan du arbejde ud af, hvor mange ekstra kalorier du har brug for at få muskel eller fedt.

Typer af fedt

Umættede fedtstoffer er bedre for dig, fordi de er lettere at fordøje end mættet fedt. Du kan fortælle forskellen mellem de to, fordi kolesterol-lastet, mættet fedt er fast ved stuetemperatur ikke og en væsentlig sundhed. Umættede fedtstoffer kommer i to grupper, enkeltumættet og flerumættet fedt, og omfatter sundhedsmæssige fordele, som de indeholder omega 3, 6 og 9. Der er to typer af fedt i kroppen - gul fedt og brunt fedt. Gule fedt lagres mere mod overfladen af kroppen og er mindre aktive og mere tilbøjelige til at ophobe sig i kvinder omkring hofter og lår, og på maven hos mænd. Den aktive brunt fedt inde i kroppen indeholder mitokondrier som producerer en termogeniske virkning, hvilket igen brænder energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com