Hvad er behandlingerne for Spider venerne?

12/26/2011 by admin

Hvad er behandlingerne for Spider venerne?

Karsprængninger er lille blodårer (kapillærerne), der vises som røde eller blå krusedulle linjer på huden. Også kaldet telangiectasias, er disse vener almindeligt forekommende på overfladen af lårene, ankler og fødder. De kan også vises på ansigtet. Selv om ikke farlige, søge folk ofte behandling af karsprængninger på grund af kosmetiske bekymring.

Årsager

Karsprængninger kan forekomme hos både mænd og kvinder, selv om kvinder synes at være ramt de fleste især i løbet af de fødedygtige år. Visse faktorer kan bidrage til udseendet af karsprængninger, herunder arvelighed, graviditet, vægtøgning, aktiviteter, der kræver langvarig siddende eller stående, hormon forandringer og traumer til området.

Typer af behandling

En fælles form for behandling af karsprængninger kaldes scleroserende, en metode, der har været anvendt siden 1920erne. Dette kan ske i en læge kontor hvor lægen tilfører en løsning med en lille kanyle i venen. Dette forårsager vene til sammenbrud og blegne. Der er ingen anæstesi gives. Et par sessioner kan være nødvendig for at opnå det maksimale udbytte. Proceduren tager fra 5-30 minutter, afhængigt af hvor mange karsprængninger er behandlet. Der kan være nogle ubehag som kemisk (Sotradecol) kan medføre en følelse af afbrænding som løsningen er injiceres. Behandlingsområdet vil være indpakket i kompression bandager i flere dage.

Laserbehandling er en anden mulighed for behandling af karsprængninger. Under denne type behandling, er en intens lys rettet til vener. Denne laser energi forårsager vener til at koagulere og skrumpe. Laserbehandling er bedst at behandle små karsprængninger, når en nål ikke kan bruges. Der kan være nogle blå mærker, der vil forsvinde i et par uger.

Bivirkninger

Scleroserende er generelt sikkert for de fleste mennesker gennemgår behandling af karsprængninger. I omkring 10 procent og 30 procent af patienter, en mørk misfarvning (hyperpigmentering) kan forekomme og det vil forsvinde inden for seks måneder. Et andet problem kan være dannelsen af nye karsprængninger i nærheden af det område, der blev sprøjtet. Dette sker i omkring 20 procent af tilfældene, og disse nye vener også forsvinde. En sjælden komplikation er når et sår udgør omkring injektionsstedet eller meget små blodpropper form i lille overflade venerne (overfladisk tromboflebit).

Omkostninger

Omkostninger kan variere i forskellige regioner; men i almindelighed, scleroserende koster mellem $100 og $400 pr. session. Laser behandling koster en smule mere, fra $300 til $450 per session. Forvente at betale mere, hvis du har en omfattende tilfælde af karsprængninger.

Overvejelser

Hvis du er tilbøjelig til karsprængninger, kan nye gentages over tid. For eksempel, med hver ny graviditet kan karsprængninger udvikle. Terapi behandler de nuværende karsprængninger, dog, kan ikke forhindre nye fra udviklingslande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com