Yoghurt kan helbrede en blæreinfektion?

12/13/2011 by admin

Yoghurt kan helbrede en blæreinfektion?

Blære infektioner, ellers kendt som blærebetændelse eller urinvejsinfektioner, er forårsaget af en bakterie kaldet Escherichia coli, som normalt findes i tarmene. Mænd kan udvikle en blæreinfektion, især hvis de har en forstørret prostata, men problemet forekommer hovedsagelig kvinder og kan være forårsaget af bakterier, der vandrer fra taburetten.

Tegn og symptomer på en blæreinfektion

Det anbefales at først se en læge skal have tests gjort for at sikre, at en blæreinfektion er til stede. Nogle tegn og symptomer på en blæreinfektion omfatter:Hyppige og ofte smertefuld vandladningEn øget trang til at urinere og tømme blæren, men selv efter at gøre det, der er stadig en trang til at tisseEn stikkende og brændende fornemmelse ved vandladningAbdominal smerter over blærenLav tilbage smerteBlod i urinen (nogle gange)Lav feber. Kuldegysninger. OpkastningStærk, ubehagelig, ildelugtende urinUrin vises overskyetSmerter ved samlejeManglende urin kontrol, såsom sengevædning

Forebyggelse af en blæreinfektion

Ifølge, curepages.com spise massive mængder af yoghurt vil ikke helbrede en blæreinfektion, men det kunne hjælpe med at forhindre dem i at vende tilbage. Yoghurt indeholder probiotika kaldet Acidophilus Bifidus, som er bittesmå levende organismer, eller "god" bakterier, der forhindrer uvenlig bakterier i at etablere sig i blæren. Sammen med spise yoghurt, drikke frisk juice, enten frisk presset eller fra koncentrat, med ingen tilsatte sødestoffer, kan hjælpe med at forebygge fremtidige blære infektioner. Når du køber yoghurt, skal du kontrollere etiketten for at sikre, at det indeholder levende kulturer.Drikke mindst otte glas vand om dagen for at skylle bakterier og undgå koffein, da det irriterer blæren.Undgå at udsætte vandladning; bruge badeværelset, så snart behovet præsenterer sig selv og tør fra front til bag. Dette hjælper med at forhindre bakterier i at sprede sig fra den anale region til skeden og urinrøret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com