Epigastriske helbredelsesmetoder

12/24/2011 by admin

Epigastriske helbredelsesmetoder

Epigastriske smerter er et resultat af mange lidelser, men mest almindeligt er tilskrevet en overproduktion af mavesyre. Overfloden af mavesyre i epigastriske systemet kan oprette forfærdelige sår på din mave foring, samt en brændende fornemmelse i din esophagus. Flere medikamenter tjene som epigastriske helbredelsesmetoder for din krop, og de fleste er tilgængelige over-the-counter til en lav pris. Behandling af din epigastriske problemer vil forhindre alvorligere mave komplikationer.

Ibuprofen brug

Ibuprofen er en anti-inflammatorisk middel anvendes til behandling af epigastriske smerter, og er oftest taget i sin pilleform. Ibuprofen, når forbruges, opløses i din tyndtarmen og frakker inderfor med et smertestillende. Analgetiske reducerer epigastriske betændelse i din mave, hvilket resulterer i en afskaffelse af enhver epigastriske smerter.

Antacida

Brugen af antacida er en fælles epigastriske kur mod mindre syre maveproblemer. Antacida er en grundlæggende løsning, som regel lavet af natriumbikarbonat, som modvirker tunge syreproduktion i maven. Antacida er produceret i flydende form eller som store tabletter, som du skal opløses i vand. Antacida bør ikke indtages ud over anbefalede doser på grund af deres evne til at ændre din mave pH-niveau. Tager for mange antacida doser medføre kvalme og opkastning.

Cimetidin behandling

Cimetidin er et receptpligtigt lægemiddel, der administreres for at behandle og helbrede epigastriske smerter fra syreproduktion. Når du indtager cimetidin, sammensat opløses i din tyndtarmen og straks sinker mavens syreproduktion fra fordøjelse. Læger ordinere almindeligt cimetidin for epigastriske sår denne form i maven på grund af dens evne til at ophøre med betændelse og irriterende syre.

Ranitidin brug

Ranitidin er en syreneutraliserende og histamin blocker, der er typisk ordineret til at helbrede epigastriske lidelser. Det stof kemisk makeup opfanger histamin "antagonister" i et forsøg på at helbrede sår og esophageal reflux, dermed reducere din epigastriske smerter. I 2010 tilbydes Ranitidin over-the-counter som Tritec og Zantac.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com