Sådan Cope med autisme Depression

01/10/2012 by admin

Sådan Cope med autisme Depression

Når et barn er diagnosticeret med autisme, kan det markere begyndelsen på en lang og smertefuld rejse for forældrene. Det er en rejse, der kan begynde med benægtelse eller sorg, både som, hvis ikke behandles, kan føre til depression. Du kan over kommer depressionen ved at se situationen fra et anderledes perspektiv. Læs videre for at lære at håndtere autisme depression.

Instruktioner

• Den første ting du skal gøre er god hårdt kig på dine overbevisninger om autisme. Hvis Tænk på autisme som en dårlig ting, så dette vil eneste årsag du smerter. Du vil føle som om noget slemt sker med dit barn. Slippe af med din domme om autisme. Ikke se det som noget dårligt. I stedet ser det som noget, der er en kendsgerning, for nogle mennesker.

• Fokus på barnets positive egenskaber. Autistiske børn har mange vidunderlige kvaliteter. Mange af dem er yderst intelligente, har store hjerter og deres uskyld er meget indtagende. Du vil føle sådan glæde ved at flytte din bevidsthed til positivt.

• Ikke blive knyttet til resultaterne af din indsats for at hjælpe dit barn fremskridt. Give slip på alle ønsker, at du kan have for dit barn at være "normal." Det er fint at bidrage til at øge dit barns udvikling. Bare sørg for du omfavne dit barn den måde, han eller hun er nu. Dette vil tage en masse pres ud af dig og dit barn.

• Meditere i mindst 10 minutter om dagen. Dette er en stor stress behovsmedicin. Sidde alene i et rum i en behagelig stilling. Indånd langsomt gennem næsen og holde vejret i et par sekunder og derefter langsomt udånder gennem munden. Resultaterne af dette er kumulative. Du vil bemærke dig føle sig mere og mere rolig over tid.

Tips & advarsler

  • Slut med andre forældre til autistiske børn. Dette kan gøres gennem støttegrupper men husk ophold positive.
  • Lad en betroet familiemedlem eller ven babysitte dit barn fra tid til anden, så at du kan have en pause.
  • Se dit barn som individ. Lad ikke dit barn defineres af ordet autisme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com