Prostatakræft Grade vs fase

12/18/2011 by admin

Prostata kræft udvikler sig i prostata, en valnød mellemstore kirtel i en mands mænds reproduktive system ansvarlig for at producere sædvæsken. Ifølge National Cancer Institute er sådan kræft mest udbredt hos ældre mænd.

Grade betydning

Grade tildelt kræftceller angiver, hvordan aggressiv de er. Måling afspejler, hvor meget de cancervævet adskiller sig fra sunde væv og hvor sandsynligt det er kræft vil sprede sig hurtigt.

Fase betydning

Scenen er forbundet med kræft celler afspejler, hvor langt de har spredt. Denne måling er en af flere faktorer, der bestemmer, hvordan læger skal behandle kræft.

Lønklasse funktioner

Der er ni progressive kvaliteter tildelt kræftceller baseret på hvordan de vises når forstørret under et mikroskop. To, den laveste klasse, angiver kræft, der ikke er aggressiv. Ti, den højeste kvalitet, angiver kræft, der er meget aggressiv.

Scene funktioner

Der er fire kræft faser. Scenen én kræft er stadig begrænset til prostata; fase to kræft er mere alvorligt, men stadig inden for prostata; fase tre kræften har spredt sig til tilstødende væv; og fase fire kræften har spredt sig til andre områder af kroppen eller lymfeknuder.

Overvejelser

Patienter er mere tilbøjelige til at overleve prostatakræft med en lavere fase ved detektion. Patientens alder og generelle sundhed vil også påvirke hans prognose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com