Sådan holder du din selvtillid

12/06/2011 by admin

Sådan holder du din selvtillid

Holde din selvtillid er meget vanskeligt at gøre. Usikkerhed og frygt kan bidrage til mangel på tillid til sig selv. Vi har alle op-og nedture og bølger, der vi ride i livet. Når det går galt er det imidlertid vanskeligt at holde din selvtillid. Det kan være svært at forblive sikker i almindelighed. Opbygning af tillid kræver stærk vilje og beslutsomhed. Det kræver ordentlig mentale sind.

At være sikker på, kan bidrage til en bedre livsstil. Som kliché som det lyder, starter at vinde tillid ved at have selv tro på dig selv. Hvis du ikke tror på hvem du er, så finde ud af, hvem du virkelig er. Hvis du ikke er at tro på dig selv, er der grunde Hvorfor. En du lyver for dig selv. To du ikke udfordrende dig selv nok. Tre du akcepterer ikke mulighederne og ting du er i stand til at gøre. Du udfordre dig selv i livet? Tager du bare den nemme måde? Er du blinde sidet af hvad du er i stand til? Fordi du ikke kan give dig falske tillid. Din usikkerhed vil blive udsat til sidst. Du nødt til at lære at være ærlig og reel med dig selv. Du kan ikke være bange for at gøre hvad der er svært, fordi du er bange for resultatet.

Du kom til at tænke på ting i et andet perspektiv. Hvad er vi lever vores liv for? Hvem er vi lever vores liv for? Vi er her på en envejs billet, er der ingen vej tilbage. Så i stedet for at tænke på alle årsagerne til hvordan ting kan gå galt, begynde at tænke over det virkelig nødt til at tabe. Du har ikke noget at miste. Fordi du ikke sidder fast i one-stop, eller tidsramme for evigt. Du flytter fremad, og det er, hvad livet gør så godt. Det bevæger sig fremad og det kan flytte forbi dig. Jeg tror, at vinde tillid, det betyder at tage kontrol over øjeblikke og muligheder for at præsentere sig selv. Du kan kun styre, hvad der er der. Ting er der for at tage. Lige nå ud og få fat i dem. Udnytte muligheder i livet og holde dit sind går fremad.

Instruktioner

• Hjerne vask din tænkning teknikker. Du bliver nødt til at praksis positiv tænkning teknikker. Specielt når det går dårligt for dig. Dette vil tage tid og viljestyrke. Nogle mennesker har bare de naturlige instinkter at påtage sig værst. Blokere hvad der gik galt, og fokusere på hvad kan gå lige på forhånd. Lære at vende din tænkning mekanismer. Tag en dyb indånding, slappe af og tænke over de positive alternativer først. Du kan ikke spille en kyniker. Bare måske kan du klare dit sind og løse de forkerte ting. Du vil udvikle mere tillid, hvis du kan begynde at tænke på den måde. Alle har sat rygge, men bliver mere beslutsom. Når du har tilbageslag, vil noget endnu mere. Har en quenching tørst, indtil du opnår de ting, du ønsker. Ting kommet ikke let hele tiden. Stolthed og beslutsomhed vil kun svede i tillid. Det er svært at lære, at nogle gange det kommer til stykket har meget du vil have noget. Hvor meget du ønsker at forbedre dig selv. Hvis du ikke afslutter, har du aldrig undladt at lykkes.

• Sætte dig selv i positiv situationer. Sind magt kan gøre meget for at bevare tilliden. Når tingene går galt, skal du stole på at viljestyrke til at holde din tillid. Hvad gør det lettere er når du sætter dig selv i positiv situationer. Du vil udvikle mere glæde i dit liv. Når du er ulykkelig og deprimeret, dens svært at bevare tilliden. Næsten umuligt at gøre det. Gøre ting, der gør du føler dig godt. Ting, der gør du grine og nyde livet mere. Nyd karakteren af liv, eller udforske i nye interesser til at hjælpe med at holde dit sind fersk. Eksperimentere i flere ting, der er ud af din comfort zone vil absolut avle mere tillid.

Tænk på Skift. Bare subtil ændring, du behøver ikke at foretage drastiske ændringer. Ændring kan være en skræmmende koncept, fordi det kræver du at gå uden for din komfortzone. Ikke at vide indebærer frygt, som giver sig udslag i manglende tillid. At vinde tillid du har til at klare din frygt. Frygt forårsage usikkerhed og manglende tillid. Hvis du ikke kan kæmpe din dæmoner, vil du stadig varme og kolde med dine følelser i livet. Du vil fortsætte med at bare ride på en bølge, og dine følelser vil bare spille ud situationer. I stedet for at løbe væk fra et problem, står over det med en hævn. Fordi uanset hvor dårligt det går, ingen kan tage væk, var du frygtløs. Begynde at gøre hvert minut af dit liv mere meningsfuld. Fordi liv kan forbi dig når som helst.

• Ikke lægge for meget stress og virker i dit liv. For meget arbejde og stress ikke vil tillade dit sind til at behandle tingene effektivt. Det kan kun hjælp men dæmper din tillid mentalt. Må ikke undervurdere mentale tillid. Din hjerne har brug for ordentlig pleje. Dit sind behov sine pauser. Har en lige mængde arbejde og glæde ind i dit liv. Du helt sikkert brug for en balance. Ikke for meget af en, og ikke nok af den anden. Arbejde kan være rigtig godt for din selvtillid. For meget kan forårsage stress, hvilket vil skade din tillid. Prøv at undgå stress mere effektivt i dit liv. Ved at undgå de ting, der forårsager stress, eller håndtering stress lidt bedre.

• Tage mentale pauser. Dette kræver ikke egentlig bare at fjerne dig selv fra stress, men at tage pauser i almindelighed. Pauser fra alt, hvad der er rutine i dit liv. At tage psykisk pauser vil puste ny og frisk luft i dit liv. Der giver tillid til dig selv. Disse pauser kan være meget simple ting. For eksempel, i stedet for at se tv, læse et par bøger. I stedet for at lytte til rock 'n roll, lytte til new wave. Jeg føler, gør alt for meget af det samme forårsager angst og depression i dem liv.

• Lære at tilpasse sig til kritik. Justere kritik og hadefulde bemærkninger smidt din vej. Jeg ved det er hårdt, ingen kan lide at høre negative feed tilbage om sig selv. Hvad siger om dig, gør op, hvem du er. Hvad gør hvem du er, hvordan du bærer dig i livet. Bruge kritik til et par ting. For én, skal du bruge den til at motivere dig selv. Det gør du gal når nogen sætter dig? Derefter vise dem ved at bevise dem forkert. Endnu vigtigere, bevise noget for dig selv mere end nogen anden. Fordi i slutningen af dagen, det er alt der betyder noget. Du fik en høj grad af selvstændig integritet og indstille bar af hvad der er godt nok for dig.

Du kan ikke tillade andre at påvirke din tillid. Jeg tror, det er det problem, vi ser i vores kultur i dag. Alle følger en bestemt samfundet kode, og de udvikler tillid fra hvad andre siger er godt. Være flere af hvem du er, og ikke hvad samfundet siger du skal være. Fordi hvis ikke du rigtigt, hvem du er når du følge andre. Ville du hellere føre, end følge i livet? Hvor meget tillid kan du virkelig har når lader andre diktere, hvem du skal være? Du er bare at blive støbt ind noget hvad samfundet og andre folk har dikteret. Er der hvor du ønsker at leve livet? At leve det hvordan andre siger du skal, eller tror er god? Alle har en anden opfattelse af det, så der er ingen mening. Bliver usikker virkelig er overvurderet, da tage dine følelser ud af ligningen. Du ser, der er virkelig ikke meget formål at føle denne måde.

• Gøre de ting du nyder og finde Hobbyer i dit liv. Jeg kunne sandsynligvis have sparet en masse værdifuld tid, ved bare om at finde en passion i livet. Der kan være religion, kærlighed, en hobby, men finde noget. At finde fritidsinteresser i dit liv er sunde måder at udvikle mere selvtillid. Det er ganske simpelt hvorfor, fordi det er noget du nyder at gøre. Bare bringe mere glæde og fornøjelse i livet giver dig ro i sindet. Det giver dig mere selvtillid end du sandsynligvis klar over. Bare at udforske i de ting, der giver dig vil glæde give dig mere selvtillid. Når du føler glæde, synes du mindre om dine problemer. Du synes mindre om din tvivl eller frygt. Du skal bare leve dit liv og begynder at overvinde hindringer i dit liv, som om de er rutine og automatisk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com