Type 2 Diabetes diæt Homøopatisk behandling

02/08/2011 by admin

Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic er type II diabetes en tilstand, som udvikler sig i løbet af en persons liv, som hans krop udvikler en passivitet til opbevaring af hormonet insulin. Dette resulterer i en tilstand af hyperglykæmi, som insulin's primære opgave er at regulere niveauet af sukker i blodet. Symptomer omfatter vægttab, træthed, sult, sløret syn og et øget antal infektioner. For dem fodret med konventionelle behandlinger, kan homøopatisk medicin give et svar.

Homøopatisk medicin

Rådføre sig med en homøopatisk læge at afgøre, om din tilstand kan behandles korrekt gennem homøopatiske midler. Ifølge oplysninger fra det nationale Center for komplimenterende og alternativ medicin, homøopatiske medicin er præget af princippet om "som kur som"---kort sagt, det homøopatiske middel mod enhver betingelse er administration af et stof, der ville udløse lignende symptomer hos raske personer. Før de indleder en homøopatisk kur mod diabetes, Bemærk, at sikkerheden for mange typer af homøopatiske behandlinger ikke har været fuldt undersøgt, så pas på.

Homøopatisk retsmidler for Diabetes

Forstå de forskellige medikamenter, som du kan blive ordineret til en homøopatisk kur for type II diabetes. Ifølge webstedet homøopatisk medicin Hpathy.com, der er seks store elementer, der kan prøves til at kurere diabetes: uran nitrat, phosophoric acid, fosfor, mælkesyre, bryonia og insulin. Alle disse er homøopatiske behandlinger af diabetes. Bemærk at du ikke bør forsøge at administrere disse elementer uden opsyn af en homøopatisk læge.

Homøopatiske kost

Supplere din Homøopatisk behandling med en carb-kontrolleret kost til yderligere behandling af symptomer på type II diabetes. Dette betyder, at spise en kost, der indeholder kun langsomt-fordøje kulhydrater som frugt, grøntsager og fuldkorn samtidig undgå fast-fordøje kulhydrater som raffineret mel og sukker. Uden carb kontrol, skal du altid huske at spise en kilde til protein og umættede fedt med måltider, som dette vil bidrage til at øge fordøjelsestid,, yderligere reduktion af niveauet af sukker i blodet.

Advarsler

Bemærk venligst at forkert forvaltning af type II diabetes kan føre til en række uønskede konsekvenser som slagtilfælde, hjerteanfald, koma og død. Derfor, aldrig forsøge at bruge homøopatiske midler som en erstatning for din læge-ordineret receptpligtig medicin. Mens du kan helt sikkert forsøge at bruge homøopatiske midler sammen med konventionelle sundhedsvæsen (med samtykke af din læge), bør du aldrig opgive konventionel medicin i et forsøg på at behandle din tilstand strengt gennem homøopatiske midler.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com