Hvordan til at behandle smerter fra en indgroet Toenail

02/06/2011 by admin

Hvordan til at behandle smerter fra en indgroet Toenail

En indgroede toenail er et søm, der vokser ind i kødet af din tå. Nogle af årsagerne til nedgroede tånegle har negle, der er for stor, du lider af gigt, tæerne, krølle eller din negl har lidt traumer for nylig. Nedgroede tånegle kan forårsage smerte, hævelse og ubehagelig varme på en eller begge sider af neglen. En indgroet toenail kan endda føre til infektion, hvis venstre ubehandlet i et længere tidsrum.

Instruktioner

• Suge dine fødder i varmt saltvand til at lindre nogle af smerterne. Gøre dette flere gange på én dag, tage 15 minutter for hver neddypning. Tør fødderne grundigt efter iblødsætning med et rent håndklæde.

• Køb en over-the-counter medicin, der lindrer smerter. Bruge hæderlige og effektiv medicin såsom acetaminophen eller ibuprofen. Spørg apoteket hvis han har nogen forslag til hvad du skal bruge.

• Bære komfortable sko, der giver dine fødder tonsvis af plads. Sko, der knivspids vil irritere din indgroet toenail og vil gøre det endnu mere smertefuldt. Vælg sko lavet af bløde stoffer i stedet for læder. Brug sandaler, så ofte som muligt.

• Trim dine negle lige over ved hjælp af negleklipper. Sikre, at du ikke trim dine negle for kort. Bruge en neglefil til at løfte neglen forsigtigt. Få et lille stykke af bomuld og tromle det. Løft hjørne af din indgroet toenail lidt. Der bør nu være et lille mellemrum mellem den indgroede toenail og din hud. Slip bomulden ind i rummet og slip for toenail. Bomulden skal forhindre toenail fra vokser ind i huden. Erstatte bomulden mindst en gang om dagen til ward mod infektioner.

• Wrap tå med en Band-Aid eller klud til at tjene som beskyttelse mod traumer. Traumer er årsagen og forværres nedgroede tånegle.

• Køb en aktuel creme som campho-phenique smerte reliever. Få nogle antibiotisk salve og anvende det på området irriteret at forhindre infektion.

Tips & advarsler

  • Hvis symptomerne forværres eller de nedgroede negle holder kommer tilbage, planlægge en aftale for at se en ortopæd.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com