Kost for Hypertension & Diabetes

03/02/2011 by admin

Hypertension og diabetes nogle gange gå hånd i hånd, og begge disse betingelser kan være betydeligt forværret eller betydeligt overgået af sunde spisevaner valg. For diabetes, bør en kost omfatte kulhydrat indtag konsistens, nedsat trans - og mættet-fedt indtag, øget frugt og grøntsager forbrug, og faldende natrium under 2400 mg per dag. For hypertension, som, hvis ikke kontrollerede kan føre til problemer med hjertet og nyresvigt, optimal kost indeholder lavt natrium indtag og lavt fedtindtag.

Diabetes og kulhydrater

Diabetikere har brug for kulhydrater til energi, det samme som resten af befolkningen, men de skal også være forsigtig, fordi kulhydrat forbrug fører til postprandial stigninger i glucose niveauer. For disse diabetikere på traditionelle eller konventionelle før-måltid skud af hurtigt virkende insulin er spise omtrent den samme mængde af kulhydrater på måltidet afgørende for sundhed. Målet er at få blodsukkerniveauet nær normal i længere tid, hvilket fører til bedre glykæmiske respons og bedre helbred. Undersøgelser tyder på, at komplekse og simple kulhydrater påvirker blodsukkeret om det samme, men komplekse kulhydrater bør stadig være at foretrække, for det meste for de andre ernæringsmæssige fordele de give (øget fiber for fordøjelsesenzymer sundhed, fuldkorn for hjertesundhed).

Fedt indtag

DASH kost eller Dietary tilgange til at stoppe Hyptertension, fokuserer på at øge forbruget af frugt og grøntsager samt fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter. De er godt for diabetikere såvel. Frugter og grøntsager bør være hjørnestenen i enhver kost, og den amerikanske diabetes Association foreslår forbrugende ni portioner om dagen af frugter og grøntsager. For diabetikere er fedt kilder et problem ikke for deres effekt på din glykæmisk niveauer, men på grund af de tilknyttede langsigtede sundhedsvirkninger. Diabetikere, har på grund af tendensen til fedme, konstant overvåge fedtindtag. Fedtfattige fødevarer bør være en vigtigste del af enhver kost for befolkningens hyptertensive diabetisk.

Natrium, og næringsstof tilskud

Natrium er en af de teoretiske årsager til forhøjet blodtryk, og også kan føre til problemer for diabetikere når de indtages i alt for stor mængde. Begrænsende natrium indtag er meget vigtig. diabetikere bør begrænse natrium indtag til højst 2400mg om dagen, men patienter med hypertension, opfordres til at skåret saltindtag endnu mere. Salt erstatninger kan hjælpe. Derudover et par næringsstoffer er især vigtigt at begge grupper: calcium især er vigtigt, at øge kalium i blodet og dermed faldende blodtryk, samt at være afgørende for god knoglevækst og sund vægt. Andre vigtige næringsstoffer indeholder magnesium, krom og jod.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com