Naturlige behandlinger for hormoner & Acne

05/23/2010 by admin

Hormoner kan spille en stor rolle i at forårsage acne. Dette gælder især i teenage-år, men kan påvirke voksne samt. Visse behandlinger kan løse den hormonelle komponent af acne.

Hormoner og Acne

Acne skyldes øget produktion af det mandlige hormon testosteron, der stimulerer overskydende olieproduktion. Det beder også produktionen af keratin, et protein, der kan bidrage til tilstoppede porer.

Behandling af hormonelle problemer

Ikke tag kosttilskud, som løse hormonelle problemer uden at konsultere din læge eller en sundhedspleje professionelle oplevet i ved hjælp af naturlige kosttilskud. De kan foreslå passende doser.

Gavnlige naturlige kosttilskud

Visse naturlige kosttilskud kan være gavnlige for at løse den hormonelle komponent af acne. Marietidsel hjælper med at fjerne overskydende hormoner gennem afføringen. Saw palmetto, som kun er egnet til mænd, kan reducere produktionen af overskydende testosteron. Kyskhedstræ-slægten, som kun er velegnet til kvinder, blokerer produktionen af et kemikalie, der forvandler til testosteron.

Kosttilskud for at undgå

Visse kosttilskud kan øge testosteron produktionen i kroppen; de omfatter avena, chrysin, muira pama, pine pollen, Sibirisk ginseng, brændenælde og tribulus terrestris.

Kosten supplerer

Din kost kan også påvirke acne. Spis masser af frisk frugt og grøntsager. Drikke otte glas vand dagligt. Reducere betændelse ved at skære ned på sukker og hvidt mel og spise fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com