Hvorfor ammoniak hår farve årsag brud?

05/31/2010 by admin

Hvorfor ammoniak hår farve årsag brud?

Mænd og kvinder henvende sig til hårfarver at eksperimentere med et nyt udseende eller skjule grå. Colorists anbefaler at røre op farvet hår hver fire til seks uger, som hår begynder at vokse ud af og afsløre sit naturlige pigment. Konstant udsætter hår for de skrappe kemikalier til stede i mange farvestoffer, dog vil beskadige hår akslen og forårsage brud. Ammoniak er en bestemt ingrediens i permanent farvestoffer, der kan kompromittere sundheden for dit hår.

Identifikation

Ammoniak er en basisk, eller grundlæggende, stof med det kemiske symbol NH3. De tre brintatomer og en nitrogen atom, der udgør ammoniak danner en luftformige eller flydende stof, der er højt opløseligt i vand, farveløs og stærkt duftende. I fortiden, blev ammoniak udnyttet som smelling salte at genoplive besvimelse ofre. Kemiske nu bruges i rengøringsmidler, gødningsstoffer og hårfarver. Ammoniak på huden kan forårsage en brændende fornemmelse, mens inhalere det kan faktisk medføre besvimelse, ifølge klog nørd hjemmeside.

Funktion

Permanent hår farvestoffer arbejde af kemisk åbne det yderste lag af håret og deponere farve i kernen af stranden. Menneskelige håret kutikula ligner skæl på en fisk. Ammoniak forårsager hår akslen til at svulme, som tvinger skalaer af neglebånd at adskille lidt. Peroxid kan derefter trænge ind i kernen i håret akslen og ændre pigment inden for. Mængden af ammoniak i hårfarver er normalt mindre end 1 procent i koncentration, i henhold til Chemical and Engineering News website.

Effekter

Gentagne gange farvning af dit hår med blandinger, der indeholder ammoniak vil skade håret kutikula. Ammoniak er ætsende, hvilket betyder, at det vil slides væk på håret. Under et mikroskop, vil hår, der er blevet behandlet med ammoniak begynde at ligne schweizerost, ifølge økologisk farvesystemer hjemmeside. Med sundhed af neglebånd kompromitteret stranden er mindre i stand til at modstå stress og er mere tilbøjelige til at bryde.

Overvejelser

Ikke alene ammoniak i hår farvestoffer forårsage brud, det skader også kernen i stranden. Ammoniak forårsager hårfarve at falme ved at beskadige det naturlige protein inden for strand, kaldet tyrosin. Tyrosin er en aminosyre, der producerer melanin, som til gengæld farver dit hår, ifølge økologisk farvesystemer hjemmeside. Beskadigede tyrosin reducerer hårets evne til at bevare sit naturlige pigment.

Forebyggelse og løsning

Semi-permanente og naturlige hårfarver indeholder ikke ammoniak, men stadig leverer resultater. Semi-permanente farvestoffer farve på ydersiden af håret i stedet for at trænge ind i kernen. Dette resulterer i færre skader på håret, men farven også vil forsvinde efter flere vask. Nogle mennesker bruger naturlige ingredienser til at ændre deres hårfarve. Lyn agenter omfatter citronsaft og eddike, mens henna og sort valnød skaller vil pels håret akslen i pigment meget gerne semi-permanent farvestoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com