Indlæggelse behandlinger for Depression

10/02/2010 by admin

Indlæggelse behandlinger for Depression

Der findes flere forskellige typer af depression, med symptomer, der varierer i type og sværhedsgrad. Under en alvorlig klinisk depression, eller en større depressiv episode, kan symptomer blive så alvorlig, at det er tilrådeligt at indlægge patienten, således at han kan modtage intensiv pleje og overvågning. Behandlinger offerered i indstillingen indlæggelse vil blive valgt for den enkelte patient, baseret på hans personlige historie, forudgående svar til behandling og nuværende oprindelsestredjelandet.

Mål for behandling

Mål for behandling af en større depresssive episode er mangfoldige. Først og fremmest behandling har til formål at stoppe de generende symptomer, at patienten oplever. Medicinsk uddannelse personalet på Mayo Clinic påpege, at dette er er af særlig betydning, hvor en patient har forsøgt selvmord, eller er at udtrykke tanker at gøre det; og kun efter de første symptomer er aftaget gør målet forskydninger mod vedligeholdelse, eller at forhindre et tilbagefald til den depressive tilstand.

Medicin

Medicin er en af de første linje behandlinger til en større depressiv episode. De mest almindeligt ordineret medicin for depression omfatter anti-depressiva såsom Prozac, Luvox, og Wellbutrin, hedder Duke University rofessor af psykiatri Harold Koenig. I nogle tilfælde, kan en depressiv episode forekomme som følge af bipolar lidelse, som berettiger indførelsen af medicin, der arbejder for at skabe balance mellem stemninger, lithium er ét eksempel. Hvor depression er meget alvorlige, kan enkeltpersoner endda erfaring hallucinationer eller vrangforestillinger, som kan behandles med anti-psykotiske medicin, Ifølge National Institute of Mental Healths medicinsk encyklopædi.

Intensiv terapi

Patienter der er indlagt en svær depressiv episode eller selvmord forsøg er typisk givet intensiv psykoterapi under hele deres ophold. Individuel terapi kan omfatte kognitiv terapi, hvor patienter lære at re ramme deres tanker til at skabe en mere positiv og realistisk billede af deres problemer og ændrer adfærd som følge af de ændrede tankemønstre.

Patientuddannelse

Uddannelse er forudsat i stationær og ambulant indstillinger primært i form af gruppeterapi eller uddannelsesmæssige sessioner. Mark Tyrell, en licenseret terapeut, hedder det, at undersøgelser viser en kombination af indsigt rådgivning med patientuddannelse at være den mest effektive måde at løse depressive symptomer fra en ikke-medicinsk perspektiv. Sygeplejerske pædagoger eller rådgivere give oplysninger om depression, herunder årsager, behandlinger og hvordan man kan udvikle mestringsstrategier. Disse møder kan også behandle patienten spørgsmål vedrørende behandlinger eller medicin bivirkninger.

Elektrochok behandling (ECT)

ECT bruges primært til at behandle depression på både en stationær og ambulant basis, især for dem, der ikke får tilstrækkelig symptom relief fra andre foranstaltninger, eller for hvem medicin er kontraindiceret, ifølge en Mayo Clinic rapport. ECT kan også anvendes i tilfælde af svær mani eller skizofreni, ifølge clinic. Trods sit ry som en forældet, torturous behandling er ECT i sin moderne form meget effektive med minimale bivirkninger. Patienten er sat under anæstesi under den procedure, hvor en milde elektriske stød er anvendt til hjernen. Selvom lægerne ikke er sikker på præcis, hvordan ECT virker, spekulerer de at de anfald, som følge af chokket bidrage til at re-sæt hjernens kemi, skaber en umiddelbar reduktion i symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com