Hvordan man laver Sage pebermynte te for hoste, ondt i halsen og influenza

10/03/2010 by admin

Hvordan man laver Sage pebermynte te for hoste, ondt i halsen og influenza

Når det er koldt og influenzasæsonen, jeg har tendens til at nå ind i min "taske af tricks" for ting, der kan hjælpe. Min favorit te blanding bruger sage og pebermynte og kan bruges til en række klager herunder ondt i halsen, feber, hoste, mavebesvær og en generel følelse af træthed.

Jeg vil også nyde denne te blanding når jeg har brug for en generel pick-me-up. Brændenælde i denne blanding tilbyder ekstra vitaminer og mineraler og er noget, jeg nå til når jeg har brug for et boost.

Kan du gøre en stor pot og nippe det hele dagen (bare dobbelt eller tredobbelt opskriften). Hvis du beslutter dig at gøre det, stejle det i 30 minutter før du lægger det i køleskabet.

Men følg instruktionerne nedenfor for en enkelt kop.

Instruktioner

• Indsamling af urter er den første ting du skal gøre. Kigge efter den højeste kvalitet du kan finde. Sørg for at Urterne ikke har nogen mug pletter eller snavs. De bør også være et levende grønne farve.

• Kombinere brændenælde, pebermynte blade og tørret salvie i en lille skål. Rør forsigtigt indtil godt indarbejdet. Sted i tesi og passe det over et krus. Hæld en kop varmt vand over bladene og stejle i 10 minutter.

• Lave et stort parti, hvis du ønsker, og gemme det i en lufttæt beholder væk fra varme og lys. For dette skal du bruge den "enklere 's metode." Formlen vil læse: "2 dele tørret brændenælde, 1 del pebermynte blade, 1 del tørret salvie blade." Du skal blot vælge en måleenhed og erstatte det "dele." Hvis du vælger kopper, skal du 2 kopper brændenælde blade, 1 kop pebermynte blade, 1 kop salvie blade. Bland blade forsigtigt indtil godt fordelt. Bruge to teskefulde for hver kop varmt vand.

• Brug en kvart størrelse mason krukke, hvis du beslutter at gøre en 1 kvart parti. Måle 4 teskefulde af urten i krukken og fyld den med varmt vand. Dæk og lad stejl til mindst 30 minutter.

Tips & advarsler

  • Bruge rå honning, hvis du kan, for de ekstra enzymer.
  • Du kan også klemme nogle frisk citronsaft for ekstra Vitamin C.
  • Kontroller, at du konsultere en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com