Formålet med magnetisk armbånd

09/28/2010 by admin

Magnetiske armbånd er brugt i et forsøg på at helbrede en lang række sygdomme, lige fra gigt og karpaltunnel lidelse til søvnforstyrrelser. Mens alternativ medicin virksomheder fremme disse armbånd som en naturlig metode til at kurere almindelige lidelser, har forskere endnu været i stand til at finde tilstrækkelige beviser til støtte for disse krav.

Historie

Magneter har været brugt til at behandle sygdomme, da Hippokrates praktiserende læge i Grækenland i det fjerde århundrede, og kan endda er blevet brugt tidligere. Cleopatra mentes at have sovet med en magnetisk sten på sin pande i et forsøg på at forhindre aldring. I løbet af 1400-tallet troede de schweiziske læge Paracelsus, at magneter arbejdet at energize kroppens livskraft og udløser den helbredende proces. Franz Anton Mesmers, en 1700-tals læge, mente, at kroppen havde magnetiske poler, hvilket kan forårsage sygdom, hvis de flyttes ud af justering. Dr. Mesmers også tænkte at han kunne helbrede patienter bare røre dem, at tro, at hans egen magnetiske touch ville påvirke den magnetiske strøm i en patients krop.

Typer af magneter

Magneter, der anvendes til at behandle sygdomme kaldes statisk magneter og er fastgjort til kroppen af tape eller er placeret i sådanne emner som rullemadrasser, bælter, wraps, sko skær, selvklæbende lapper og som en del af smykker. Statisk magneter er målt af enheder, der kaldes gauss. En almindelig magnet har omkring 200 gauss, mens mest terapeutisk magneter spænder fra 400 til 800 gauss. Bipolar og unipolære magneter er tilgængelige. Unipolære magneter er arrangeret med en Nordpolen på den ene side og en Sydpolen på den anden. Bipolar magneter er fremstillet med nord og syd poler på samme side af magneten. Statisk magneter er forskellige fra pulserende elektromagnetiske felter bruges af læger til at hjælpe helbrede langsomt-healing knoglebrud.

Magnet teori

Der er flere teorier om effekten af magneter på kroppen. Alternativ medicin praktiserende tror, at magneter kan gøre sådanne ting som øge blod ilt, gøre kropsvæsker mere basisk, forbedre omsætning, reducere dannelsen af plak forårsaget af højt kolesteroltal, ændre nerveimpulser, øge endorfiner og slappe muskler og blodkar.

Videnskabelige beviser

Hidtil har understøtter videnskabelige undersøgelser ikke påstande om alternative healere at magneter kan helbrede eller forbedre sygdomme og tilstande. En 2001 undersøgelse udført af Mark H. Winemiller, MD; Robert G. Billow, gøre; Edward R. Laskowski, MD; og W. Scott Harmsen, MS; undersøgt havde om magnetisk indlægssåler placeret i sko nogen effekt på plantar fascitis, en smertefuld tilstand, der forårsager hæl og arch smerter. Undersøgelsen, offentliggjort i "Journal af the American Medical Association" (JAMA) i 2003, fandt ingen signifikant forskel mellem patienter iført reelle magneter versus sham magneter. I 2003 gennemgik Cochrane Colloboration 21 undersøgelser af virkningerne af magneter på carpal tunnel syndrom, en tilstand, der påvirker håndleddet. En abstrakt udgivet af D. O'Connor, S. Marshall og N. Massy-Westropp fandt ikke nogen fordel i at bære magneter for karpaltunnel syge. Andre undersøgelser har været usikkert om fordelene ved magneter og mere forskning er nødvendig før en endelig dom i effekten af magneter kan udstedes.

Hjælper magneter?

Selv om der er ingen videnskabelig dokumentation for påstandene af virksomheder, der sælger magneter, vil ved hjælp af magneter ikke skade dit helbred. Det er muligt at du kan opleve nogle fordel ved hjælp af magneter, men lægerne ved ikke, hvis denne fordel er fra en placebo-effekt eller magneten selv. Hvis du bruger en insulin, Intratekal eller kemoterapi pumpe eller har en indopererede defibrillator, bør du ikke bruge magneter, fordi de kan forstyrre driften af disse enheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com