De bedste kur for at være beruset

11/17/2010 by admin

De bedste kur for at være beruset

Din krop vil blive dehydreret efter en nat med at drikke alkohol. Alkohol vil påvirke dine motoriske færdigheder og dine tankeprocesser. Hvis du har brug at gå til arbejde eller har brug for at udføre en opgave, er det bedst at vente, indtil alkoholen er ude af dit system og der er ingen varige effekter. Der er et par ting du kan gøre for at fremskynde processen.

Søvn

Sove er en af de måder at helbrede at blive beruset. Hvis du har tid, gå i seng og prøve at sove mindst otte timer. Hvis du er ventet at blive et sted i et par timer, prøv at tage en lur. Når du vågner op, hvis du er stadig beruset kan du nødt til at annullere dine planer og ring i syge til at arbejde.

Vand

Alkohol har evnen til at dehydrere din krop, hvilket fører til træthed og hovedpine, som dagen går. Rehydrere din krop med vand eller elektrolyt drinks. Drik ikke sodavand eller en kop kaffe, da disse både kan dehydrere din krop yderligere.

Motion eller bevægelse

I stedet for go at sove du kan få og tage en gåtur. Frisk luft og motion vil hjælpe vække din krop og sanser. Men det ikke vil ædru du op, når din krop er mere vågen, er virkningerne af fuldskab mindre hindre.

Mad

En anden kur for at være beruset er at spise mad, især kulhydrater. Kulhydrat-rige fødevarer såsom brød eller pasta vil bidrage til at give din krop med energi. Det er en myte at brød vil opsuge alkohol i maven og gøre dig mindre beruset.

Brusebad

En kølig bruser kan også hjælpe vække dine sanser og gøre din krop føle sig bedre. Selv om dette ikke vil ædru du højre væk, kan det hjælpe kroppen føler dig mere udhvilet.

Bloody Mary

Selvom det lyder måske dumt at drikke mere alkohol, når du er allerede drukket, har en Bloody Mary vist sig at lindre symptomerne på tømmermænd dagen efter Webtender. Tomatsaft og selleri alene er rige på vitaminer; som din krop er forarmet fra, når du drikker for meget, og den lille mængde af alkohol er tænkt til at lindre hovedpine og krop ømhed.

Don'ts

Gør ikke dig selv kaste op for at hjælpe ædru du. Det er usundt for din krop og ædru ikke du nogen hurtigere. Ikke Fortsæt med at drikke hvis du allerede er beruset.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com