Anvendelser af sød olie

11/22/2010 by admin

Sød olie, brugt i århundreder til forskellige applikationer, er i virkeligheden olivenolie. Det omtales som sød olie på grund af sin søde smag. Sød olie har eksisteret i århundreder, med dokumenterede referencer til det så tidligt som 5000 f.kr.

Historie

Olivenolie blev omtalt af den græske digter Homer som "flydende guld". Græske atleter gned det over deres krop, og det blev brugt i den balsamering proces i århundreder. Det har været brugt som mad, medicin og magi i tusinder af år. Det blev brugt til at salve lederne af royalty, og fartøjer, der menes at have indeholdt olivenolie blev fundet i Tutankhamons gravkammer. Det er nævnt i Bibelen, og blev afholdt i stor betydning af Kong David og King Solomon.

Medicinske anvendelser

Sød olie har været anvendt i mange medicinske anvendelser. En fælles brug er for ørepine. Sød olie Blødgør voks og smører i øret uden at forårsage en tung rester. Det er også nyttigt i svømmer øre til at hjælpe med at fjerne overskydende vand fra øret. At sætte en dråbe eller to i øret, efter svømning vil sædvanligvis forebygge problemer forbundet med at få vand fanget i øret. Sød olie er også blevet brugt i århundreder som en base for smøremidler og omslag på grund af dens evne til at binde forskellige ingredienser sammen. Det er også anbefalet som en aktuel aide til nedskæringer og blå mærker for at fremme heling og hjælpe med at forhindre ar dannelse.

Kulinariske anvendelser

Sød eller olivenolie, har været brugt i århundreder som ingrediens i fødevarer. Det bruges som en sund erstatning for svinefedt, afkortning, madlavning olie, smør og margarine. Fordi det erstatter mættet fedt findes i fedtstoffer fra animalske kilder, kan det hjælpe med at reducere kolesterol, bekæmpe diabetes og at forebygge hjertesygdomme. Det bruges i alt fra salat dressinger stegte fødevarer. Det ændrer smagen af visse fødevarer, så i nogle tilfælde kan du ønsker at bruge noget andet end olivenolie.

Tilgængelighed

Sød olie til medicinske formål kan købes i de fleste kiosker eller apotek sektioner af masse merchandisers og er solgt i små flasker. Sød olie har normalt ikke været renset, så det ikke anbefales til brug i madlavning. Olivenolie er tilgængelig som ekstra jomfru olivenolie, som stammer fra den første kolde presse klemme af oliven, og jomfru olivenolie, som er fremstillet af den efterfølgende klemme af oliven og er normalt opvarmes for at udvinde den resterende olie. Oliven olie olie fremstilles ved raffinering af jorden kød og gruber og har ringe eller ingen smag. Det er normalt bruges kun til friturestegning.

Advarsel

Indtagelse af store mængder af olivenolie kan forårsage diarré. Det er kendt for at irritere øjne. Det kan interferere med aktiviteten af nogle narkotika, især insulin og lægemidler, der anvendes til behandling af diabetes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com