Tea Tree oliebehandling

02/25/2010 by admin

Tea tree olie er opnået gennem en damp destillationsproces fra bladene af Melaleuca alternifolia, Ti træet. Tea tree olie har lægemidler og antiseptiske egenskaber, der hjælpe med forebyggelse og behandling af infektion. Tea tree olie kan bruges til behandling af svampeinfektioner i foden som fodsvamp, acne og andre hudirritationer, sammen med behandling af vaginal infektioner. Tea tree olie anbefales kun til udvortes brug.

Acne behandling

Tea tree olie kan bruges som en effektiv acne behandling. Det kan bidrage til at rydde op acne læsioner og pustler, på grund af sin antiseptiske egenskaber. Tea tree olie er almindeligt tilgængelig i hud pleje præparater, der er målrettet specifikt mod acne.

Fodsvamp

Tea tree olie er en god behandling mod svampeinfektioner, der omfatter fodsvamp samt toenail svamp. Simpelthen male tea tree olie på det angrebne område to til tre gange om dagen.

Infektioner i skeden

Tea tree olie kan bruges effektivt at behandle resistente gær infektioner. Bruge en fortyndet douche indeholdende en teskefuld af tea tree olie til en quart af varmt vand til at behandle gær infektioner.

Skæl

Tea tree olie er en effektiv behandling af skæl. Kig efter shampoo, der indeholder 5% tea tree olie til behandling af skæl samt andre hovedbund irritationer.

Overbelastning

Tea tree olie kan bruges til behandling af tilstoppet næse. Indånde dampe af tea tree olie vil effektivt åbne nasal passager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com