Relief fra arvæv fra lavere rygkirurgi

07/08/2010 by admin

Efter at have lavere rygkirurgi, kan arvæv kaldet epidural fibrose danne omkring og i nærheden af nerve rødder i rygsøjlen. Scar væv forårsager smerter i ryggen samt smerter i benene fordi det klemmer spinal nerver. Der er minimalt invasive kirurgiske procedurer og metoder til at forhindre arvæv for at aflaste dig fra ryg og ben smerte, der er resultatet af arvæv.

Laminotomy kirurgi

Hvis du oplever rygsmerter og følelsesløshed i benene efter lavere rygkirurgi, kan du have epidural fibrose. Konsultere din læge og lade ham eller hende til at afgøre, om du faktisk har epidural fibrose. Efter at være blevet diagnosticeret med epidural fibrose, vil lægen bruge en laminotomy procedure hvis arvæv forårsager pres på rygmarven nerver. Dette er en minimalt invasiv procedure, der åbner op for rygmarvskanalen og adskiller arvæv fra spinal nerver. Ved hjælp af et lille snit, indsætter kirurgen en slange, der adskiller arvæv og muskel fra spinal nerve, gør det muligt kirurgen at fjerne arvæv. Laminotomy fordel er, at det giver øjeblikkelig lindring fra arvæv.

Perkutan Discectomy

Afhængigt af placeringen af din arvæv, kan lægen bruge en perkutan discectomy hen til ophæve og forhindre arvæv fra lægger pres på din rygmarv nerver. Lægen vil vælge denne procedure, hvis arvæv er faktisk stramt bundet til nerverne. Det er fordelen ved at bruge lasere til at fordampe arvæv. Kirurgen udfører denne procedure "gennem huden," med brugen af x-ray overvågning af lægens kirurgi. Mange kirurger foretrækker denne procedure, fordi det er mere præcist; laseren er mindre invasive og kan lokalisere direkte på arvæv, forårsage mindre skader på de omkringliggende områder af den nederste del af ryggen. Proceduren kræver kun lokalbedøvelse og varer ikke længere end en halv time eller 45 minutter.

Forhindre arvæv

Der har været de seneste forskning udført for at undersøge virkningerne af stråling på væv kort efter rygkirurgi at forhindre arvæv vækst. I oktober 2003, Peter C. Gerszten offentliggjorde en undersøgelse i Journal Neurokirurgi: rygsøjlen, som viste, at disse blev behandlet med lav-doser af stråling i en begrænset klinisk undersøgelse af fem patienter, havde lavere forekomst af epidural fibrose end dem, der ikke modtog behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com