Hvordan påvirker laks kolesterol?

09/19/2010 by admin

Laks kan betragtes som en velsmagende, solide fisk. Laks kan tilberedes på mange forskellige måder fra laks patties til laksebøfferne; Fyld laks eller røget. Men en anden fordel, at sørger for laks er at det hjælper med at bekæmpe kolesterol. Denne artikel vil forklare lige hvordan de opstrøms fisk kan skubbe din kolesterol nedstrøms.

Gode og dårlige kolesterol

Kolesterol er et kemikalie, der kan findes både naturligt inde i din krop og i fødevarer, du spiser. Kolesterols rolle er at hjælpe dine celler bo væske og tillader molekyler at passere gennem dem mere frit. Der er to hovedtyper af kolesterol: det "gode" kolesterol kendt som HDL, og de "dårlige" LDL. LDL anses for dårlig, fordi den kan lide at binde sig til dine arterier og hjælpe form plak. For meget oprustning kan føre til et hjerteanfald.Det er derfor det er vigtigt at ikke kun sænke mængden af LDL i din kost, men også tilføje næringsstoffer, der vil medvirke til at sænke eksisterende beløb. Disse næringsstoffer kan findes i laks.

Laks og Omega-3

Det er længe blevet anbefalet at spise fisk bør være en del af en sund kost. Laks er ingen undtagelse. Laks er højt proteinindhold, lavt fedtindhold, lavt i salt, og kan tilføje vigtige næringsstoffer som kalium og calcium til din kost. Den største fordel laks giver er store mængder af Omega-3 fedtsyrer.Disse Omega-3 fedtsyrer docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA) er kendt for at reducere blodtrykket og forbedre blodcirkulationen. Forbedret omløb betyder at bringe mere HDL til din arterie vægge, derfor skubbe væk LDL kolesterol mere effektivt. Omega-3 også reducerer triglycerider, som forårsager en forsnævring af arterierne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com