Virkningerne af jern i vand

09/09/2010 by admin

Virkningerne af jern i vand

Selv om jern er et af Jordens mest rigelige ressourcer, når alt for meget af det er til stede i drikkevandet, udgør det et par bekymringer. Mens ikke betragtes som farlige for dit helbred, kan vand alt for rig på jern stadig kræve behandling at forbedre smagen.

Formularer

Typisk, jern findes i vandet i to forskellige former, opløselige jernholdige eller uopløseligt jern. Vandopløseligt jern jern er opløst i vandet og dermed klart, mens uopløselige jern jern vil være meget synlig.

Problemer

Store mængder af jern i vand (mere end ti dele pr. million) vil give mad og drikke en meget ubehagelig, metallisk smag. Derudover kan vand med for meget jern pletten tøj og apparater, hvis spildt.

Udseende

Hvis overdreven jern er fundet i vand, vil det indeholde en rødlig nuance, der angiver, at jern ikke opløses.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Jern er ikke sundhedsfarlige, så der er ingen sundheds-relaterede risici involveret når vand indeholder for meget jern. Det er klassificeret som en sekundær (eller æstetisk) forurenende af Department of Natural Resources, fordi det påvirker smag og udseende på en negativ måde.

Behandling

Efter at gøre en vand test til at bestemme, at der er et problem med jern, findes der mange behandlingsmuligheder, beluftning, filtrering, blødgørende og ozonation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com